Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaiamiiiaaa

Piekarnik gazowy.Jak wychodza ciasta?

Polecane posty

Gość miaiamiiiaaa

Pierszy raz bee piekla ciasto w piekarniku gazowym. Rozni sie pieczenie od piekarnika elektrycznego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ciasta sa super i lepsze niz
z elektrycznego załuje ze nie ma juz gazowych :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kassika
Ja piekę w gazowym i jestem bardzo zadowolona. Ciasto jest zawsze pięknie wyrośnięte i dopieczone. Choć pewnie tak jak i w elektrycznym trzeba go trochę wyczuć. Nie radzę uczyć się na biszkopcie, bo efekt może być nie do końca udany, ale polecam ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miaiamiiiaaa
ja robie karpatke. stara kuchenke mialam opanowana. a tutaj jedno pokretla. 2 ustawienia temp.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kassika
dasz sobie radę, pokręć trochę aby wyczuć piekarnik, oczywiście bez ciasta w środku :) Karpatkę krótko się piecze więc na pewno ci się uda. Ale mi smaka narobiłś;) smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiedy kupowałaś ten piekarnik?
jakiej firmy jest? szukam właśnie gazowego i znaleźć nie moge

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miaiamiiiaaa
ja mam w wyposazeniu mieszkania. wlaczylkam na plomien maksymalny nich sie nagrzeje. a trzeba osobno piec ciasto? czy mozna razem i potem przekroic na pol?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noamoa
ja chcesz przekroic ciasto parzone jakie jest do karpatki pojebalo cie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miaiamiiiaaa
tak tylko pytam. juz pierwsza czesc w piekarniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja przez parę lat miałam piekarnik gazowy i cholery można było dostać.Za długo trzeba było ciasto lub mięso piec,czasami zakalec :o A od stycznie mam elektryczny i rewelacja!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miaiamiiiaaa
jestem zla. ciasto nie wyszlo tak jak bym chciala. pieklam ponad pol h a i tak nie dopieklo sie do konca. a od spodu sie bardzo spieklo. nie ma to jak moja stara kuchenka. tam ciasta super wychodzily

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mastercooka mam
I jest gazowy. kupowany 2 lata temu. trzeba trochę wyżej stawiać żeby nie przypalić spodu-chyba że ma termoobieg-moja nie ma :( milion lepsza niż elektryczna,przede wszystkim mniejsze rachunki za prąd.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Widze, że do działu marketingu przyjmuja coraz wiekszych idiotów. Nie dość, ze to nachalna reklama, to jeszcze zupełnie źle wybrana grupa docelowa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×