Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Co u was słychać? :)

Polecane posty

u mnie wszystko dobrze z tym że czuje się trochę nieszczęśliwy, zmęczony i styrany życiem oraz podejściem trzeci raz do tej samej k**ewskiej pracy. Dzisiaj wygram 35 mln :)

Gość Ja na twoim miejscu,
To nowy laptop cie juz nie cieszy? A 35 mln wygram ja! :classic_cool:

Ja wygram Wybuduje dom w Zakopanem,Krakowie,Sopocie,Myślenicach i Dobczycach wyjade do Hiszpani, założe własny interes :) a do Polski będę przyjeżdżał na wakacje, wybuduje także domy w USA :) gdzie będę robił kariere w show biznesie :)

Gość podaj adres szybko podetne ci
gardlo i twoje problemy sie skoncza

Gość hiszpanin kocham Cie
hiszpanin kocham Cie

U mnie zapowiada się samotny sobotni wieczór. Może obejrzę jakiś filmik ale milionów dziś nie wygram, Zostawię dla Was do podziału ;)

U mnie ok poza rozterkami uczuciowymi, ale to już norma ;). Zaraz idę do restauracji na urodziny koleżanki a potem na randkę z takim jednym. Chociaż najchętniej spędziłabym samotny sobotni wieczór oglądając kuchenne rewolucje i jedząc chleb ze smalcem i ogórkami kwaszonymi :P

Zawsze wróce w czasie zimowym, letnim :) itp :) :) :) By zaopatrzyć swoje domki. Będę występować i pisać seriale (w modzie na sukces) :)

Gość Koślawiec
kupcie sobie pieski

Bardzo chętnie Kasiu :) Ostatnio bardzo się rozleniwiłam, najchętniej cały dzień spędziłabym w szlafroku i przed komputerem. Nie mam ochoty na żadne wyjścia ale obowiązek wzywa 🖐️:( Zrobił się ze mnie prawdziwy krecik.

Poleniuchować też trzeba ale co za dużo to niezdrowo ;) daj znać jak się randka udała? ;)

Udała się, bardzo fajny chłopak, mądry., poszłam tam trochę na odczepkę i zrobił się duży dylemat. Bo jestem z innym... I dlatego też mi się nie chciało iść :P A Tobie jak minął wieczór?

Gość A którzy?
A ten "inny" wie, ze nie jest jedyny? :o

Jest jedyny ponieważ go nie zdradzam. Ale dlaczego mam się nie spotkać z kimś innym? Nic poważniejszego nas nie łączy, nie jesteśmy zaręczeni, nie myślimy o ślubie.