Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ensvjsn

czuje się jak najgorsza szmata pod słońcem bo

Polecane posty

Gość sdsddddfs
tez tak mysle, ja bym nie mogla. ja bym sie w ogole psychicznie źle czula jakbym spala z wiecej niz 3 facetami w CALYM zyciu, a niektore mają po pięciu, sześciu a nawet więcej (mimo ze nie sa prostytutkami tylko tyle mialy związkow po prostu) i czują sie z tym super, jak mozna na tylu kutasach skakac dla mnie to obrzydliwe.

Albo masz dziecko głowe zrytą albo idz najzwyczajniej się leczyć...Bo chyba jesteś jednak szmatą i to do potęgi!!!!!!Dającą w dodatku za free byłym ....DNO MUŁ I WODOROSTY!

Gość sdsddddfs
i tak mu dawala dupy w związku wiec co za roznica?

Gość tratatataUUU
Zleciała sie armia kryształowych ojców rodzin, wzorów cnót wszelakich i piętnuje. Jakby to było na w realu to by kamorami rzucali. Tymczasem w realnym życiu jak im laska nie da to jest .... (niech sobie każdy wstawi co uważa. Znam ja was świętoszki, wystarczy tylko doopą zakręcić juz się ślinicie, i planujecie żeby tylko własna kobieta się nie dowiedziała. PRZESTAŃ SIĘ ZADRĘCZAĆ DZIEWCZYNO I WYBACZ SOBIE

Gość ensvjsn
Stary pisiorze, widzę, że cenisz sobie pracę prostytutki, przyczepiłeś się do tego, że za darmo. No tak o wiele lepiej by to wyglądało gdybym chociaż z 5 dyszek teraz wzięła od każdego z nich :D rozwaliłeś mi nerki. Czy to, że się tym tak przejmuję nie oznacza, że jednak nie mam natury szmaty ? Co mam teraz robić w ogóle, jestem na rozdrożu.

Gość tratatataUUU
sTARY pISIOR - to według ciebie epiej jest nie dawać za free tylko za kasę???? popierdolony system wartości - sam sie lecz

Gość sdsddddfs
co masz robic? ja na twoim miejscu bym z tym nowym ruchaczem zerwala kontakt, bo z takim zerem to nawet nie warto isc na piwo, szkoda czasu. a do bylego bym nie wracala, bo jednak go zdradzilas i jak sie z tym bedziesz czula teraz sypiając z nim? i co jak on sie dowie? sama mu powinnas powiedziec, a wtedy juz nici z waszego związku. przesrane masz i tyle.

No cóż uległaś emocją jak wiele kobiet. Ale to nie znaczy że jesteś jakąś tam puszczalską czy szmatą. Czasem człowiek traci kontrolę nad sobą gdy za dużo wypije. Ważne że tego żałujesz!! A to znaczy że nie jesteś złą kobietą.

Gość ensvjsn
coż z nowym ruchaczem ciężko będzie zerwać kontakt gdyż widujemy się prawie codziennie, jeśli nie będzie przychodził do mnie to do mojej współlokatorki z którą długo się zna i bardzo się lubią, sytuacja jest ciężka. Wiem na pewno, że już nigdy z nim się nie przespię.

Gość ensvjsn
nie powiem byłemu, to zdarzyło się raz i już się nie powtórzy. Nie chcę go krzywdzić, z drugiej strony ten nowy też ma jakieś uczucia i jego też nie chcę zranić - chce być dobra dla wszystkich i właśnie przez to jeszcze dostanę po dupie, głupia ja.

Gość ensvjsn
i co, jestem w kropce ?

Gość ensvjsn
.

Gość raddsdfdfdf
ten ruchacz mu powie, myslisz, ze jak was razem zobaczy to nie bedzie sie smial i patrzyl? poza tym budowanie związku na takim klamstwie źle wrozy, przeciez go zdradzilas