Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfaXXX123

Do osób w miarę obeznanych w komputerach

Polecane posty

Gość alfaXXX123

Mam przeglądarkę operę i nie mogę komentować blogów na pewnym portalu. Nie wiem co jest nie tak. Mam 2 wersje opery i na każdej ten sam problem. W czym może byc problem?

Gość alfaXXX123
jest ktoś znający się na komputerach?

Gość hehe kobiety to ku
Nie znam się trochę. Może być tak : nie masz tej wtyczki java, jak to szybko załatwić? Ściągnij google chrome, to ma już wbudowana jave po.2 możliwe że zbanowali Cię przez ip i odebrali przywilej komentowania..

Gość alfaXXX123
nie zbanowali mnie przez ip. to raz. 2 mam opere ze wbudowana java dlatego nie wiem o co chodzi!!!

Gość hehe kobiety to ku
Może podaj tego bloga, łatwiej rozwiążemy problem.. Ja uciekam mam nadzieję że pomoglem. Jak jesteś kumata dasz sobie radę. Skorzystaj z bramek proxy, w przypadku zbanowanego ip. Cześć

Gość hehe kobiety to ku
To nie wiem. Trzymaj się ps. Java to nie wszystko są inne flashery może czegoś brakuje. Weź ściągnij google chrome, bardzo fajna przeglądarka..

Gość Do _autorki
Zainstaluj nowa wersje adobe reader

Gość alfaXXX123
wykluczylam dwie mozliwosci ktore podales, ale moze jeszcze pomozesz to blogi na portalu filmweb.pl

Gość hehe kobiety to ku
Niedużo napisałas, nie wiem dokładnie o co chodzi. Też się nie znam zbytnio, ale jak jaśniej napiszesz o co kaman, to na pewno Ci pomogę :)

Gość alfaXXX123
mam adobe reader XI

Gość Do _autorki
To czyli masz problem z adobem zainstaluj nowsza wersje.. A z czego korzystasz? Komp, laptop, Ipad czy co?

Gość alfaXXX123
piszę komentarz, klikam WYSLIJ i pokazuje się, że komentarz się ładuje, ale ładuje się nawet godzine i nic... nie da się dodać komenta

Gość Do _autorki
Ale nowsza x

Gość alfaXXX123
komp jaka jest najnowsza wersja adoba?

Gość alfaXXX123
Wieczorami zakładam na siebie zużyte opony i udaję ludzika miszlę

Gość hehe kobiety to ku
To może wina netu, jak jakiś mobilny to może coś z zasięgiem? Miałem podobne problemy - łatwiej załadować stronę niż wysłać komentarz np.

Gość Do _autorki
Bo MASZ problem z flashem!!

Gość mobilna opera ma takie samo
ip w przypadku kazdego uzytkownika byc moze dlatego nie pozwalaja na komentowanie z niej ew. moderator idiota zablokowal kogos nie wiedzac ze blokuje wszystkich uzytkownikow.

Gość hehe kobiety to ku
Adobe reader to przecież do plików pdf. Więc po kiego? Weź ściągnij tego google chrome nie masz wyjścia

Gość alfaXXX123
to nie jest mobilna opera. tam nie blokuja mozliwosci wypowiedzi zadnym uzytkownikom. co mam zaistalowac? jaki flash?

Gość hehe kobiety to ku
Jak ma problem z flaszem to na pewno reader nic nie pomoze, weź ściągnij ta google chrome. Mam nadzieję że problem się rozwiąże

Gość inzynier serwisowy//zablok
Co wy tu pierdolicie o acrodat reader flasha niech sprawdzi i jave. Ale mogła by podać co to za magiczne forum.

Gość alfaXXX123
mam chrome. to jest dla mnie NAJGORSZA przegladarka. nie ma opcji zeby z niej korzystac.

Gość alfaXXX123
nie publikuje sie na storonie. laduje sie z godzine i nie publikuje sie...

Gość hehe kobiety to ku
Weź niech ci pomoze ten inżynie serwisowy to kompletny debil ale może ci pomoze bo ja uciekam.

Gość inzynier serwisowy//zablok
Pierdolicie pół wątku i wyzywasz mnie od debili jak ci zwracam uwagę że acrobat jest do PDF a flash do flasha ? Przecież napisałem podaj co za strona A jak nie możesz to nie pierdol. Po 2 zawsze masz na dole wyświetl normalną stronę a nie wersję mobile. Bo moze wersja mibile strony być nie teges. Ile zamierzacie tak pierdolić bez sensu?

Gość znowu 10 osób pisze..,,
prawym na stronie,następnie preferencje dla witryny, następnie zakładka sieć,póxniej identyfikacja przeglądarki no i ustaw maskuj jako IE. jak nie pomoże to nic nie pomoże opera ma to do siebie że często system gubi adres to by tłumaczyło taki długi czas oczekiwania i brak efektu. zrób ping adresu forum to się potwierdzi że upłynąl limit czasu czyli połączenie jest gubione.

Gość alfaXXX123
zainstalowalam flash playera i nadal nie dziala kurde wszystko opisalam dokladnie. ten sam problem rowniez na IE. tylko na firefoxie nie maskuj jako IE moze pomoc?

Gość alfaXXX123
'Po 2 zawsze masz na dole wyświetl normalną stronę a nie wersję mobile. Bo moze wersja mibile strony być nie teges.' gdzie dokladnie?