Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markiza33

błagam pomóżcie z dyskiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość markiza33

padł mi dysk samsung obecnie mam pożyczony od koleżanki ale dzisiaj goz abiera a ja mam z jakiegos starego komputera dobry quantum3.5 650/720mA tylko wejście jest inne niż w samsungu czy on będzie pasował?????????????????????????

Gość markiza33
a przejsciówka to na jaki czas wystarczy i ile mniej więcej kosztuje?????

Gość markiza33
to czym się różni od normalnego dysku za 300 zł dlaczego jest taka tania

Gość markiza33
no rozumiem ale jak zamontuję swój dysk jak on juz nie działa bo padł na amen

Gość markiza33
aha dzięki no dużo mam latek:-) hehehdziekuję serdecznie

Gość inzynier serwisowy//zablok
JA PIERDOLE JAK WY PIERDOLICIE TUTAJ.......... Otwórz kompa zobacz jakie masz wejścia w płytę. Albo jaki masz model płyty. Masz pewnie z niej pudełko gdzieś. Jak nie to można zobaczyć everastem czy czym się chce hdware info itd itd. Jak masz model przesyłasz zdjęcie tutaj będzie wiadomo czy masz tylko sata czy nie. Czy ci trzeba przejściówkę czy kabel. Przejściówkę kupisz na allegro albo w każdym sklepie komputorowym. LUDZIE DO KURWY NĘDZY NIE PIERDOLCIE GŁUPOT JAK NIC NIE WIECIE>

Po 2 dysk który tu podała ma 3,4 gb. Więc za 50pln to ona kupi używany dysk SATA jakieś 80 -160GB. A na 3gb to windowsa 7 nie wgra. PROSTE KURWA ?

Gość markiza33
no ja jestem pośrednia stara nie jestem hehe ale nie znam sie kompletnie na tym

boże debile się rodzą "Padł mi dysk samsung obecnie mam pożyczony od koleżanki ale dzisiaj goz abiera a ja " Znaczy że teraz ma dysk i komp jej działa czyż nie ? KURWA Ale przynajmniej link wkleiłeś

Więc prosto i kurtularnie bo mnie wkurwiliście. Wgrywa powyższy program. Sprawdza jaką ma płytę główną. Wkleja tutaj model. Lub screena z everasta. Wówczas wiemy jaką ma płytę i co może zamontować. Wiemy też że ma dysk 3,4 GB więc pewnie jej pendrive ma więcej pamięci. A na pendrive także można postawić system i będzie szybciej działał. A jeśli będziemy wiedzieć jaką ma płytę i jakie złącza będziemy wiedzieć jaki dysk może kupić. Wyjaśnione ?

Gość markiza33
dobra już się nie kłócie ja sobie jakoś poradzę dzieki za wszystko

Tak czy siak kup dysk. Przejsciowka ci sie nie oplaca bo dysk jest nic nie wart. Kwestia czy jest sens kupować dysk jak to bardzo staaaaary komp. Czy nie lepiej wziąść nowego lapa na raty.

Gość markiza33
troche ma 4 latka

Przynajmniej mam wiedzę a nie pirdolę bez sensu. A na ortografię i poprawnośc mam wyjebane Jeśli by miała kasę nie pożyczała by dysku od znajomych i nie trzymała dysku 3,4gb Dla mnie proste i logiczne. Dla ciebie jak widać nie.

Jak ma 4 lata i był nowy to na 90% masz tylko sata. Wiec raczej idź do komputerowego kup dysk za 150pln i ci za free włożą. Za jakieś 50 - 70pln postawią system.

Tak że chcesz to się baw w sprawdzenie http://chomikuj.pl/drhum/PROGRAMY/Everest+Ultimate+5.01.1700+portable+PL+by+RoKFoR,274038709.rar Uruchamiasz normalnie > płyta główna > płyta główna > nazwa płyty głównej. Ale na 90% jest jw. Jak nie dałaś za kompa mniej niż 1500pln to kup dysk.

Rucham moją matkę w czapkę