Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markiza33

błagam pomóżcie z dyskiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
ech polaczki polaczki jak ja was kurwy nienawidze. Nic nie umiecie a do wszystkiego sie dopierdalacie. Jak to ładnie na tym forum widać. Nie znam się ale się wypowiem. A jak nie wypowiem to choć podszywa zrobie I to piszę ja. Nie podszyw.

Gość znowu 10 osób pisze..,,
inzynier wyzywasz kogos od debili a sam jesteś debil quantum3.5 650/720mA nie ma wcale 3.5 Gb bo to NAZWA SERII a nie wielkośc dysku. jaki ma dysk nikt nie wie bo nie napisala podala tylko model w ktorym jest nazwa serii, natezenie pradu etc. nie ma jednak pojemnosci bo pojemnosc jest podana w innym miejscu na naklejce. dysk najprawodpodobniej nie ma 3 gb a 4,3 ale to moje PODEJRZENIE bo info o tym autorka nie podala. kontroler kosztuje 10zl http://allegro.pl/kontrolery-kontrolery-ata-sata-4459 moze nie byc potrzbny bo zazwyczj na plycie jak jest sata to i jest ide. no i tez nie wiem jak na pozyczonym dysku dziala system :D wiec nie ma sie co dziwic ze ktos nie podaj epojemnosci dysku tylko model skoro nawet nie zastanowi sie jak mu komputer dziala na pozyczonym dysku :D

dodam jeszcze że podejrzewam iż to 3,5 wzieło się od cali a nie od giga bajtów.

Sprawdź debilu. Co to znaczy seria. 3,4 4,3 lub 5,7GB JAKA TO KURWA RÓŻNICA ? Ta seria miała

ucieło mi 3,4 4,3 i 5,7GB więc mniej niż pendrive za 20pln. A ty radzisz komuś przejściówkę? Lepiej kupi pendriva i na nim postawi system. Będzie znacznie szybszy od tego dystku. Od 2007 /8 nie ma ani jednego ATA i PATA w standardzie płyt głównych. Chyba zostałeś 10 lat do tyłu. Na przełomie 2001 - 2003 roku standardem było 2 ata + 4 sata. a propos 2 postu ja pierdole.

z reguły nie dyskutuję z osobami które w co drugim zdaniu używają kurwa ale zrobię wyjątek. ile ma dysk nie wiemy. zobaczyłeś 3 w modelu i zakładasz że tyle :D moja płyta zakupiona rok temu ma oba gniazda (asus p8h64) więc zakładam że inne tez sprawdzać mi się nie chce ale to logiczne dla mnie że normalne płyty a nie jakieś śmieci mają oba gniazda. poza tym po raz kolejny zakładasz co ma autorka a nie wiesz i po raz kolejny wyzywasz kogoś od idiotów a sam na takieog wychodzisz. no chyba że ty i autorka to ta sama osoba więc wiesz co ona ma.

A nie wkurwiał by cię fachowiec którzy każe kupić przejściówkę do dysku który nadaje się na eksponat ? Jedyna żeczą którą nie wkurwia są tacy fachowcy pan juzio znający się na niczym. Jest prosty temat czegokolwiek drukarki strony itd. I będą pierdolić tak jak dzisiaj żeby sobie dziewczyna wgrała acrobat reader bo jej strony nie chodza. Ale niech wgra readera bo to jej pomoże no kurwa. To tak jak kaczka dziwaczka co szła do apteki. Albo radzenie samochodów. Bo bmw najlepsze i niech mu chołd pruski oddadzą. I walą konia w swoim garażu do auta. Nienawidzę jak ktoś tak robi a robią to tylko polacy. Kazdy niemiec, francuz, czech, hiszpan, włoch zapyta się kogoś. A polak najpier niby się zna potem wszystko rozpierdoli a potem czemu tak drogo jak po kimś trzeba poprawiać

3,5 - 650 to gęstość upakowania danych debilu. Więc w tej serii nie było więcej. A że używam kurwa na takich jak ty to moja osobista sprawa. Ja jestem hamem i egoistą i dobrze mi z tym. A twoje zdanie mnie nie interesuje. Gdzie debilu twoja płyta ma ata ? http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_EVO/ 2 x SATA 6Gb / s (s), szary 4 x SATA 3Gb / s port (y), niebieski Obsługa Raid 0, 1, 5, 10 Marvell PCIe 9120 controller: * 2 2 x SATA 6Gb / s (s), granatowy kontroler JMicron JMB362: * 2 1 x eSATA 3Gb / s port (s), czerwony 1 x eSATA Zasilanie 3Gb / s port (y), zielony

3,5 to cale a 650 to numer serii sprawdzilem przed chwila. tu ma http://pl.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67M/#specifications takie ciemno-niebieskie. tak samo jak zalozyles jaki autorka ma dysk zalozyles jaką ja mam plyte. pomijam juz ze nie dosc ze zolozyles to nawet skopiowac nie potrafisz bo napisalem wyraznie p8h64(jest przynajmniej 5 róznych podmodeli) a nie p8p67. jedna literka ale jak widać robi róznice. tez robie byki ale "żeczą ,chołd pruski,hiszpan,hamem " w jednym tekscie to już nie dysortografia a dysgłupota.zamiast więc może wyzywać wszystkich to skup się na własnej edukacji na pewno ci się kiedyś przyda.

ciemnoniebieskie miało być.