Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem super kobieta

Czy 5 lat roznicy w stalym zwiazku to duzo?

Polecane posty

Gość jestem super kobieta

Różnica wieku 5 lat - czy to duzo do stworzenia normalnego zwiazku,czy sa roznice w dojrzalosci?

Gość dcdrcr
moim zdaniem to nie dużo

Gość śp. Rysiu z Klanu
no jesli ty masz 2 latka a on 7 to bardzo duzo

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
zalezy !!! jak kobieta jest starsza o 5lat, to szybko mozze znudzic sie partnerowi, tzn, nie dzis i nie jutro ale np po 30/40 bedzie widac óznice

Gość uhhhhjjhjh
a to mlodsza sie nie nudzi? :D

zle ujełam, chodzi mi o to, ze jak bedzie za pare lat widac róznice wieku,itp. to moze zaczac sie ogladac, za innymi (sama jestem starsza od mąża) i wiem ze to ciągłe dzieci, i piec lat to duzo! wychodzi to po 30stce

Gość mmoijgodfj
do xxxxx - mylisz się - widać byłoby jakby różnica była większa - 5 lat nie jesteś w stanie zauważyć bo to zbyt mała różnica aby było ja wizualnie widać, my się starzejemy i faceci też jak kobieta jest ładna to nie widac takiej małej różnicy - to tak jakbyś powiedziała że jesteś w stanie dojrzeć 3 lata różnicy - zapewniam takiej różnicy w wyglądzie nie dostrzeżesz a jezeli chodzi o znudzenie to nawet jak będziesz 10 lat młodsza to jajk facet głupi i podrywacz to mu sie i tak po kilku latach znudzisz - na to nie ma rady

do mmoijgodfj u mnie widac i to bardzo!!! kobieta ma inne zycie a do 30/40tki to juz moze byc po 3porodach, co odbiera powabu! ja jestem ładna kobieta, kazdy powie, ale kobieta! mój młodszy mąż wyglada, jak chłopak, i jak wczesniej nie było widac, to teraz na pierwszy rzut oka widac ze jestem starsza

Gość ddfdfdfdfdf
nawet 20 lat mlodsze zostawiają dla... 30 lat mlodszych

Gość ddfdfdfdfdf
a ile macie lat teraz i ile mieliscie w chwili slubu? moj chlopak też mlodszy 5 lat

ja mam 31 zaraz mój mąż 27 az 28 ale ma urode chłoptasia, mi sie rysy z dziewczecych, zrobiły na kobiece, 2x rodziłam, a co facetowi po nich nic nie widac. i jak by nie patrzec to widac ze ja jestem Pani, on chłopak

Gość ddfdfdfdfdf
u nas tez chyba widac roznice, ja mam 28 lat i tez rysy mi poważnieją choc nie rodzilam.ma zostawic i tak cie zostawi, czym sie martwisz.

Gość ddfdfdfdfdf
u kaczyńskich też było widać, że maria starsza od lecha

Gość g*wno prawda
pięć lat różnicy to widać ale jak jedno ma 10 a drugie 15 lat albo 15 i 20 dalej to się zaciera.

Gość fag v
a w drugą stronę to b. przeszkadza? Mam na myśli, gdy facet jest starszy, załóżmy, o 6lat?

Gość Samantka22
Mała różnica. Chyba że macie po 15 lat i 20 lat - wtedy to jest duża różnica.

u kaczynskich? nie pamietam nawet! u mnie widac, mówie na własnym przykładzie, u nas pewie terz sie zatrze ale po 40tce, bo teraz widac

Gość ddfdfdfdfdf
maria byla starsza od lecha o 7 lat, zobacz zdjecia na grafice google, widac roznice w wieku i to bardzo, a jakos byli szczesliwym malzenstwem. jak sie ludzie kochają to wiek nie ma znaczenia, pomijam jakieś związki z roznicą wieku 20 lat bo dla mnie to juz obrzydliwe jest

Gość Sikorkac
Ja mam 19 lat a mój chłopak 24 i nie ma żadnej różnicy . Chyba że we wzroscie bo on jest normalnie olbrzym ;) ale czasem bardzo dziecinny jest, ahh.

Gość ja mammmmmmm
u mnie jest dokladnie 5 lat róznicy, ja mam 24 on 29 i nie widac zebym bylam od niego tyle mlodsza

hee mój mąż jest jak nasz synek, lubi gierki itp. róznica wieku nie przeszkadza w tym czy ktos sie dogada czy nie? i czy moga byc szczesliwi? bo nie przeszkadza! ale jest widoczna pózniej niestety! i nie piszemy teraz o 19to latkach, bo jeszcze uroda ci sie zmieni

hee mój mąż jest jak nasz synek, lubi gierki itp. róznica wieku nie przeszkadza w tym czy ktos sie dogada czy nie? i czy moga byc szczesliwi? bo nie przeszkadza! ale jest widoczna pózniej niestety! i nie piszemy teraz o 19to latkach, bo jeszcze uroda ci sie zmieni

a jesli chodzi o 6lat, starszego faceta, to nie ma nic w tym zlego, wazne ze sie dogadujecie, przy nim zawsze bedziesz młoda, ja przy swoim nie

Gość Sikorkac
Ja się zmienię z wyglądu ale on przecież też . Jak dla mnie 5 lat to nie jest jakaś duża różnica . Najważniejsze jest przecież uczucie;)

Gość ddfdfdfdfdf
chyba musisz miec kompleksy, jak facet kocha to nie zdradzi, proste.

chyba autorka posta! a jesli chodzi o kompleksy to kazda kobita ma, i nie chodzi juz o faceta, tylko o siebie zawsze cos wynajdzie