Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem super kobieta

Czy 5 lat roznicy w stalym zwiazku to duzo?

Polecane posty

Gość zielonooka women
Ja znam facetów po 30tce wyglądających jak chlopaczki w okolicach 20tki ale jak facet nie rodzi,nie chla i nie pali coś ćwiczy regularnie to tak wygląda a my kobiety co mamy zrobić ?

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
co tu myslec duzo, ja wiem co mówie, nie przespane noce bo dziecko karmie, bo chore itp, a co facetowi, spi bo do pracy idzie! szybciej sie starzejemy nawet na zwykłe zycie codzienne domowe, a co do dojrzałosci jak pyta autorka, to kazdy jest inny mój jest jak dziecko, i pewnie bedzie

Gość wiek nie ma znaczenia :)
kiedy jest uczucie jestem starsza i śmieszy mnie bardzo jego "dziecko Ty tego nie pamiętasz bo młoda jesteś" 😘 a jeżeli będzie chciał zdradzić...to tak jak ktoś tutaj napisał zrobi to niezależnie od wieku a mamy XXI :)

Gość ddfdfdfdfdf
maria kaczynska byla starsza i niezbyt ladna, a jakos Lech ją kochal, bo byla wartosciową kobietą, inną od wszystkich. jak ktos jest wartosciowy to nie musi sie martwic o zdrade.

baa co do zdrady to se reki nie dam odciac!! to ze mnie kocha i dzieci to owszem, nigdy nie mozna zakładac ze nie zdradzi! ja do 30tki nie czuwałam, teraz mam oczy szeroko otwarte, a tak ! dla samej siebie,

wiek nie ma znaczenia :) kiedy jest uczucie jestem starsza i śmieszy mnie bardzo jego "dziecko Ty tego nie pamiętasz bo młoda jesteś" Znam 2 zwiazki gdzie kobieta jest strasza i funkcjonuje zwiazek pare lat. Dlatego roznica wielu jest kwestia gustu.

"widomy widzi to co widzi slepiec.spoglada oczyma duszy,wiec czasem warto zamknac oczy by móc zobaczyc kogo sie kocha na prawde" a co do zdrady to bywaja slebcy

Gość Hhsshz
x