Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Javaaa

Moja przykra sytuacja..

Polecane posty

Gość Javaaa

jestem z facetem prawie 3 lata, mieszkamy 2 razem. wielka milosc od poczatku, plany na przyszlosc. zostawilam dla niego wszystko i przeprowadzilam sie do jego kraju, nauczylam sie jego jezyka, stanelam na glowie zeby dostac jakas prace i zyc razem z nim. od jakiegos czasu ciagle klotnie, afery, doprowadzamy sie na wzajem do skrajnosci. ale zawsze po tym stajemy na nogi i probojemy poukladac sprawy. tu nie mam nikogo, kilka kolezanek z pracy ale zero rodziny i nikogo zaufanego. kilka tyg okazuje sie ze jestem w ciazy, wpadka, pominiecie jednej zasranej tabletki. jego reakcja? aborcja albo rozstanie, bo on nie jest gotowy, bo tak zle miedzy nami bylo ze dziecko to jeszcze pogorszy. a ja? usunelam dziecko 5 lat temu, bylam mloda i glupia, potem bardzo to przezylam. i chociaz teraz to nie moment na dziecko to nie chcem usowac, wiem ze strasznie to przezyje, ze sobie w twarz juz nie spojrze. w dodatku on po tym chce sprobowac naprawic miedzy nami i rodzina moze za jakies 3-4 lata jak sie ustatkujemy. i bedzie wieksza rownowaga uczuciowa w naszym zwiazku. ale jak ja moge ciagnac z facetem ktroy stawia mnie w takiej sytuacji??? juz nie wiem co robic, chce tego dziecka ale nie wyobrazam sobie byc sama, sama przejsc ciaze i wszystko sama. boje sie ze nie dam rady. usunac? i potem przezywac i zalowac, od niego i tak musze odejsc bo mu w twarz tez nie spojrze. jak faceci moga tacy byc? jak moga byc takimi egoistami??? dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość juuupiii
Usuwalas wczesniej usuniesz i teraz, jaki problem, nogi rozkracz tylko.

Gość wrrrrrrrrr
pieprzyc z toba mu sie chcialo, ale konsekwencji poniesc to juz nie, olej gnoja

Gość a z jakiego powodu
twoje zycie, twoj wybor... porozmawiaj moze z Mama czy przyjaciolka, wyjedz na kilka dni do Polski zeby spokojnie przemyslec

Gość a z jakiego powodu
a faceta olalabym

Gość Ewkamewka
I Ty jesteś z takim facetem, który daje Ci do wyboru albo zabijesz dziecko albo się rozstaniemy ?! Szczerze współczuję .

Gość juuupiii
po co, ona z nim na wyjezdzie, rozejdzie sie to kopa w dupe jej da, to jest usuwaczka, wczesniej usunela i nie pytala o porade.

Gość juuupiii
Ewka mewka, ona ma w tym wprawe. a pojechala do faceta za granice, pewnie oczekiwala wiecej niz byc ruchankiem dla zagraniczniaka, niech spierdala, pochyla sie tak nad pierwsza skrobanka ? nie.

Gość Ewkamewka
juuupiii no tak, jak usuwała pierwsza ciążę nie było dylematu, a teraz się pojawia... Wygląda na to, że jedno warte drugiego.

Gość Javaaa
jestem w szoku, niewiedzialam ze jest taka osoba. jak go poznalam to byl inna osoba. jak moglam sie tak pomylic. dalej go kocham nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez niego. tyle rzeczy razem zrobilismy, zwiedzilismy caly czas. wszystko co nasz laczylo... i nagle cos takiego

Gość powiem szczerze dla mnie
zachowalas sie jak szmata, bzykasz sie z kolesiem z ktorym juz od jakiegos czasu sie klocisz? sorry ale gdzie twoja godnosc? swoja droga to gratuluje odpowiedzialnosci za siebie i innych, moze lepiej usun kolejne dziecko bo jak widac o zyciu i relacjach z ludzmi wiesz niewiele.Szkoda mi ciebie.

Gość Javaaa
Jupii juz ci podziekuje za twoje komentarze, skad mozesz wiedziec czy pytalam o porade za pierwszym razem? no skad mozesz wiedziec ??????

Gość Javaaa
matko ludzie co wy wszyscy tacy idealni jestescie? pewnie ze bzykalam sie z moim chlopakiem z ktorym mieszkam 2 lata mimo klotni. we wszystkich zwiazkach so klotnie, co to znaczy ze ludzie juz sexu nie moga uprawiac?

Gość juuupiii
javaaaa spierdalaj, i to bylo na tyle.

Gość juuupiii
zapomnialabym, zycze udanych skrobanek na przyszlosc, a pierdolic to sie mozesz z kazdym, tutaj masz moje referencyje :D

wiesz co.....ja jesli sie klocilam z poprzednimi facetami tak ze bylo to na granicy rozstania to ciezko mi bylo sie przemoc zeby isc z nimi do lozka (bo podejrzewam ze to u was nie wygladalo tak ze mieliscie male klotnie o glupoty a przy temacie "jestem w ciazy" nagle powiedzial "albo aborcja albo won") zebym poszla do lozka z moim facetem musze miec pelen komofrt psychiczny i pewnosc ze nie rozdrabniam sie a miedzy nami nadal jest szacunek i milosc. na tym polega roznica miedzy dojrzala kobieta a niedoruchana gowniara

Gość alpia
Wspolczuje Ci jego reakcji. Przeciez dxiecko mogloby was zlaczyc na nowo a nie jak on to stwierdzil ze to pogorszy sytuacje. A ile masz lat? W jakim kraju mieszkacie?

Gość Gent
Ten gość to potwór. Już dawno powinien zobaczyć numer twojego buta. Na własnej gębie...

Gość juuupiii
powiem szczerze niku ta dziewoja pierdoli sie z kazdym, wczesniej z polakiem, usunela ciaze- teraz z zagranicznym, wymaga usuniecia ciazy, jest zwykla dziwka ktora szuka poklasku i bogactwa przy okazji skrobajac sie. Zaloze sie ze szukala u tego faceta nie milosci ale poprawy sobie zycia. Na madrzejszego ale trafila faceta. Na ciaze nie dal sie nabrac.

Gość Javaaa
Jupi wyjdz z tego topiku, powiedzialas co mialas do powiedzenia juz. powiem szczerze dla mnie tak byly klotnie, byly mocne klotnie, ale szacunku do siebie nie stracilismy. byly moje placze jego krzyki, trzaskanie drzwiamy i mocne slowa ale zawsze potem sie pogodzilismy i bylo tak jak zawsze. i bylo miedzy nami znowu dobrze. nie jestem niedoruchana gowniara, ja tez potrzebje poczucia pewnosci zeby isc z facetem do luzka. zreszta nie wiem po co ci odpowiadam, caly czas mnie atakujesz i obrazasz a nawet mnie nie znasz

Gość juuupiii
znam cie na tyle dziecko co o sobie napisalas, wiec ciaza nic nie zadzialala, pakuj walizy i urodz w Polsce. Twoj sen o bogactwie sie nie spelnil. Pisze to ze wspolczuciem.

Gość Javaaa
jupi masz jakis problem ? dziewczyno napisalas sobie scenariusz nei znajac mnie nawet. nigdy nie powiedzialam ze pierwszy byl polakiem... po drugie nigdy nie napisalam ze pojechalam do niego szukac lepszej sytuacji finansowej, bo jak go poznalam to juz nie mieszkalam w pl i mialam sytuacje bardzo dobra i ja zostawilam dla niego. takze zamienilam pieniadze na milosc a nie na odwrot. odwal sie odemnie, idz sie wyzyc na innym topiku

a jak mam cie nie obrazac skoro szlag mnie trafia ze chcesz zabic dziecko bo jakis palant spierdolil ci zycie. Pewnie tego nie widzisz ale to bardzo zle o tobie swiadczy, sa bezdomne kobiety ktore rodza dzieci, a ty masz przeciez warunki zeby to dziecko wychowac, pracujesz, mozesz skorzystac z pomocy socjalnej, albo nawet oddac. Rozumiem - moje cialo moj wybor, ale ty juz raz wybralas. Jedna aborcje jeszcze moglabym scierpiec, ale druga mi sie w glowie nie miesci, dziecko aborcja to nie antykoncepcja.

Gość Javaaa
no to jak juz tak sie zainteresowalas topikiem to przeczytaj jeszcze raz co napisalam NIE CHEM USOWAC!!!!!!!!!!!!

wiec kochanie po co ten temat? skoro nie chcesz usuwac to po co pytasz co bysmy zrobily? sama sobie odpowiedzialas na pytanie ze zostac z nim nie mozesz wiec o co dokladnie pytasz?

Gość juuupiii
jupi masz jakis problem ? dziewczyno napisalas sobie scenariusz nei znajac mnie nawet. nigdy nie powiedzialam ze pierwszy byl polakiem... po drugie nigdy nie napisalam ze pojechalam do niego szukac lepszej sytuacji finansowej, bo jak go poznalam to juz nie mieszkalam w pl i mialam sytuacje bardzo dobra i ja zostawilam dla niego. takze zamienilam pieniadze na milosc a nie na odwrot. odwal sie odemnie, idz sie wyzyc na innym topiku Piszesz ze pierwszy nie byl Polakiem, no dobra, czyli arabem, albo rumunem- mieszkasz zapewne w anglii, tam latwy podryw, nastepny pewnie znowu arab innego pochodzenia . heh, kobito, a moze tak zamiasz skrobanek do ktorych rozkladasz nogi moze bys zlozyla w lozku ?

Gość Thought of it
Usun i zostaw tego kutasa

Gość juuupiii
powiem szczerze To jest bydlecie ktore rozklada tak chetnie nogi do rzniecia jak i do usuwanki.

Gość Javaaa
tak jupi ksiazke napisz, wyobraznie masz zajebista. pierwszy byl hinczykiem a drugi z ksiezyca. nara

Gość juuupiii
wypierdalaj siostro, a pozniej zmarszcz mu freda. w ryju - tam sie nie zachodzi.