Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacekkk..

czy lubicie swoja prace

Polecane posty

Gość bambaryłe
to ty masz się kobietą opiekowac a nie ona tobą cioto

Hahaaha jestem pracownikiem w hucie i dmucham szklanki... ;) zgaduj krolewno. kazda dziewczyna w 3 sekundy poznaje faceta. to nie real ale z postow tez mozna cos wyczytac... ;)

ghrrr - szkoda,że byłaś tylko na zastępstwo bo teraz o zadowolenie z pracy pod każdym względem jest ciężko. Ale uszy do góry - nie powiedziane ,że koniecznie źle musi być w kolejnej:)

Gość bambaryłe
chyba u pedałów

Gość ghrrrrrrr
W tamtym miejscu powiedziano mi, że jak rozkręcą swoją działalność to chcieliby mnie zatrudnić na stałe. Niestety chyba nie mogę zbyt długo czekać i powinnam się już za czymś rozglądać. Najgorsze jest to, że bardzo trudno jest trafić na normalnego szefa/szefową oraz aby wszyscy współpracownicy byli w porządku. Z moim szczęściem drugi raz mi się to nie przydarzy. Za małe prawdopodobieństwo

ghrrrr - no właśnie, wiem o tym:/ dlatego pisałam,ze swoją prace lubie ,ale za to towarzystwo,które tam jest nie jest zbyt fajne...a atmosfera w miejscu pracy tez jest bardzo istotna bo przeciez większą część dnia spędzamy ze współpracownikami. Ja za jakiś czas zamierzam szukać innej pracy - tzn.w zawodzie,ale gdzie ludzie są zgranym zespołem

haahhaaaa nie, zartowalem... ;) ja buduje wiezowce. jestem inzynierem, zajmuje sie tez troche finansami w firmach konsultingowych. gdzie bzykaja pacjentow???

ja piernicze, jedna bzyka pacjentow a druga podaje wiagre w lewatywie... ;);) czuje ze jednak lepiej bedzie jak nie bedziemy sie poznawac... ;) hahahahaha

zbereznik - kręcisz, oj kręcisz cos;) chyba masz rozdwojenie jaźni;P poprzednia stomatolog,w której gabinecie miałam swój epizod czasami żartowała do pacjentów np."i jak?znieczulenie działa? to mogę już pana bzyknąć?:D":D:D:D teraz jestem w przychodni stomatologicznej gdzie jest wielu dentystów i dużo bzykania:P

Gość ghrrrrrrr
LoveWhiteChocolate, stomatologia to również moja branża :P

nabijasz sie ze mnie paczusiu??? ;) jeszcze zadne wzmacniacze mni nie potrzebne... :P ;)

Gość on dyma
wszystkich. To rep jest.