Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KajaKajaKajaaja

Za bogaty na mnie:(

Polecane posty

Gość KajaKajaKajaaja

Mam 21 lat i dorabiam sobie na recepcji w pewnej hali sportowej. Studiuje, mama kiepsko zarabia a ojciec nie moze znalesc pracy, kiepsko nam ogolnie sie uklada. 2 razy w tygodniu przychodzi tam taki chlopak 21-22 lata i gra w tenisa. Za kazdym razem ze mna rozmawia, ostatnio zaprosil mnie na jedzenie a ja odmowilam bo NIE MIALAM pieniedzy. Byl koniec pazdziernika i nie mialam grosza. Oczywiscie nie powiedzilam mu o tym, wymyslilam cos innego glupiego. Dzisiaj zaprosil mnie do kina, wiec powiedzialam mu wprost ze w tym tygodniu nie mam kasy i nie moge. On sie spytal czy z tego samego powodu odmowilam mu ostatniego spotkania no i wtedy musialam mu powiedziec prawde. On powiedzial ze zapraszajac mnie na pewno nie dalby mi zaplacic za siebie. On przyjezdza na tego tenisa nowym porsche a ja nawet na kino nie mam, czy cos takiego moze sie udac? Ti na tej samej zasadzie jak super super ladna dziewczyna mialaby byc szczescliwa z najwiekszym brzydalem? nie ma szans. Tak samo tutaj, chlopak ktory ma 21-22 przyjezdza porsche, nosi drogie ciuchy mialby byc szczesliwy w zwiazku z biedna dziewczyna? chyba nie ma szans:( A najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ta hala w ktorej pracuje jest prywatna i Ci wlasciciele maja corke w moim wieku ktora sie maksymalnie zabujala w tym chlopaku. Ona to taka troche plastikowa jest i on ciagle jej daje kosza. Sama go zapraszala przy mnie na piwo a on ciagle odmawial.

Gość Case study
To se uważaj - jesli córunia pracodawców się w nim zabujała - szybko możesz z tej pracy wylecieć.

Gość hellowen
Zaprasza to idz..

Gość KajaKajaKajaaja
Dokladnie A ja nie moge pozwolic sobie na to

Gość Ja szukam kobiety:)
Takie jak ty to on rucha na masce porszaka codziennie inną. 🖐️

Gość KajaKajaKajaaja
On jest inny, widac po nim ze jest normalny a nie ktos komu sloma z butow wystaje. Teraz mi wysyla SMSy i powiedzial ze poprostu przyjedzie po mnie jutro.

Gość i tak umiejętności zdecydują
Oj przesadzasz, gdyby mu kwestie finansowe przeszkadzały, to by Cię nie próbował zapraszać, wiadomo, że córeczki bogatych rodziców w takiej pracy nie siedzą, więc miał pewnie pełną świadomość tego, że w dostatki nie opływasz. Co Ci szkodzi spróbować, może to normalny, fajny facet.

Gość Ja szukam kobiety:)
Tylko żebyś nie płakała tu później, że potraktował cie jak dziwkę i nawet nie zapłacił :P

Gość KajaKajaKajaaja
On wie ze jestem biedna, ta wariatka mu nagadala (znaczy sie corka wlasicicli hali). Ona nawet nie skonczyla liceum, chodzi i opierdziela sie caly czas. Fajny, bardzo fajny facet. Jak juz mowilam czestoz nim rozmawiam jak przychodzi pograc w tenisa, niestedy coreczka zawsze musi wejsc miedzy nasza rozmowe i probuje mnie upokorzyc przy nim.

Gość spotkaj się z nim
ale uważajcie, żeby ta jędza się nie dowiedziała, może niech Ci w pracy nie okazuje, że poznajecie się bliżej. powodzenia :)

Gość znowu 10 osób pisze..,,
zdrowie i uczucia to coś czego nie kupisz za pieniądze wiec nie mają one tu nic do rzeczy. chcesz to idź bo przecież facet jak cię zaprosił to nie będzie oczekiwał że ty zapłacisz.

Gość KajaKajaKajaaja
Odpisalam mu ze sie zgadzam ale zeby nie mowil jej o tym. On od razu wiedzial o co chodzi (trudno jest tego nie zauwazyc jak w 3 jestesmy razem) i oczywiscie nie ma zamiaru jej mowic o niczym:) No wiec jutro umowilam sie z nim i mam nadzieje, ze bedzie fajnie:) Powiedzial ze czekal na to dlugo:)

Gość olkaaa78809
to teraz musisz napisac jak było ;) oczywiście po spotkaniu

Gość do KajaKajaKaja
🌻 powodzenia

Gość KajaKajaKajaaja
Napisze:) Jutro o 16 mnie odpiera, chociaz sama niewiem czy dobrze robie..coreczka sie wscieknie jak dowie sie o tym ze poszlam z nim na randke:( co bedzie jak ja np spotkam ehh

Gość spotkaj się z nim
to może umówcie się gdzieś niedaleko pracy, żeby Was nie zobaczyła?

Gość KajaKajaKajaaja
Jedziemy na obiad gdzies do Warszawy, potem pewnie gdzies pochodzimy i pojdziemy na jakas kawe (tka mi sie wydaje). Warszawa duza wiem, ale kurde jak jakims cudem ona mnie zobaczy to przyszly tydzien bylby moim ostatnim w tej hali. Ona to taka typiara ktora mysli ze moze miec wszystko. Ma duzo pieniedzy, kiedys kserowalam faktury i ta hala przynosi im 40k miesiecznie, ona mysli ze moze wszystko i wlasnie tego sie boje.

Gość Framagrono
To powiedz jak sie porsche jechalo

Gość JaniaAniaaa
Daj znac jak bylo

Gość KajaKajaKajaaja
wrocilam:)

Gość miastowy
No to opowiadaj :-)

Gość KajaKajaKajaaja
Az nie wiem od czego zaczac:) Bylo niesamowicie, umowilismy sie w pewnym miejscu i mnie zabral na obiad, pozniej poszlismy do kina a na koncu poszlismy na kawe i spacer po starowce. Az mialam dreszcze jak na mnie patrzyl a na samym koncu jak mu podziekowalam za milo spedzony to mi dal buziaka:) ahh

Gość Samochodowiecccc
A jak porsche?!?!

Gość KajaKajaKajaaja
W sumie to nawet nie wiem od czego zaczac opowiadac bo tyle sie dzialo. Co wy z tymi samochodami? nie przyjechal porsche, zreszta co to za roznica jakim autem? auto bylo zwykle nissan i na kierownicy napis byl GTR, niewiem co to znaczylo, zreszta srednio mnie to interesuje:) Wazne ze wieczor mi sie udal:) Co ciekawe na FB pozniej napisal mi na tablicy i wiecie co? coreczka szefow od razu wiedziala o co chodzi!! powiedzialam mu o tym a on powiedzial ze ta hala robie takie walki z podatkami ze jeden telefon i ja zamkna wiec jak bede miala problem jakis z corka to on sie tym zajmie..jezu az mi serce bic szybciej zaczelo:)

Gość Albertcik
Fajnie jest mieć porsche, ja mam inną sytuację, nie jestem specjalnie bogaty, mam fiata pandę, ale pracuję i kasę mam normalne, szału nie ma ale biedny też nie jestem. Problem w tym, że jak stanę tą pandą obok porsche to niestety, choćbym był mistrzem tenisa, poetą, dramaturgiem czy pisarzem to i tak każda wsiądzie do porsche i będzie się podniecać, że taki bogacz chciał ją podwieźć, właśnie ją, a przecież mógł tyle innych. To wystarcza. Panda nie wystarcza. Fajnie jest mieć porsche.

Gość KajaKajaKajaaja
Najwyrazniej nie musi jezdzic porsche zeby zaimponowac, dzisiaj przyjechal tym zwyklo wygladajacym nissanem gtr. W sumie to ja wiedzialam ze oni robia przekrety na tej hali bo czasami kseruje rozne rzeczy i widze co oni wyprawiaja, masakra. Dziekuje, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i coreczka nam nie wejdzie w droge. Jutro poniedzialek wiec on bedzie gral w tenisa, ciekawe jak sie zachowa w stosunku do mnie:)

Gość OkrutnieSzczery
"Ti na tej samej zasadzie jak super super ladna dziewczyna mialaby byc szczescliwa z najwiekszym brzydalem?" Na tej właśnie zasadzie stwierdzam, że jesteś nieco puściutka, jeśli facet ma trochę oleju w głowie to przewiezie i zostawi.

Gość Albertcik
Ale umówiłaś się z nim jak jeździł porsche czy tym nissanem?