Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byczycaa

Mam dwoch ruchaczy, a wole ten wieczor spedzic samotnie

Polecane posty

Gość byczycaa

Moze dlatego ze jestem zmeczona, niedawno wrocilam z pracy. Ale fajnie wiedziec ze mam ich pod reka:) Oni chca zalozyc ze mna rodzine...to chore, wiem ze bylabym fajna mama, ale jaka bylaby ze mnie zona? Po tym jak zostawila mnie moja milosc nie chce juz niczego, nie ma we mnie juz zadnych wyzszych uczuc. Ktos tez tak ma? Pewnie nie...

Gość oiouhjk
nie czujesz że twoje życie jest puste?

Gość hmm1991
Ta ja . dziewczyna mnie chce a ja jej nie bo mnie wkurwia -.- lata za mna wkolko ..

Gość hmm1991
wogole jest zenujaca , zle loda robi i przy tym siorbie i parska. normalnie wstyd przed kolegami

Gość byczycaa
Jest puste jak wydrążone jaja orangutana, ale jakos nie umiem zmusic sie do milosci. I nikogo do tego nie zmusisz...chociaz...

Gość oiouhjk
nie zmusisz się do miłości ale przynajmniej mogłabyś się szanować ale jak dobrze ci z tym to ok,nie masz do siebie obrzydzenia?

Gość kutafonika
i orangutanie jaja da się wypełnić :D

Gość byczycaa
ja robie laske profesjonalnie

Gość ja tez bylam taka jak ty
mialam ruchaczy pod reka zawsze. Ale to bylo jeszcze wtedy kiedy potrafilam kochac i uwielbialam seks. Teraz juz nic nie czuje. Nieczego nie czuje i niczego juz nie chce.

Gość byczycaa
...chociaz...da sie zmusic do milosci, to przychodzi z czasem. Trzeba wielu staran. :D to jest a! Czy czuje do siebie obrzydzenie? Nie, czasami troche tego zaluje,ale nie czuje obrzydzenia. Oni mnie pragna, ciagle slysze komlementy, jaka to jestem taka i owaka i ze nie umieja zyc beze mnie, tylko ze mnie to nie rusza.

Gość oiouhjk
wiem chodzi o takie obrzydzenie nie fizyczne a jakieś wyrzuty czy coś w tym stylu,nie wiem jak to wytłumaczyć...

Gość ja tez bylam taka jak ty
czasami czuje obrzydzenie, czasami zal wielki do tych ktorzy nie widzieli ze ja wlasciwie nie chce tylko seksu tylko pragne milosci, chce rodziny.........pierwszy czas po rozstaniu z moja wielka miloscia kolekcjonowalam facetow...a teraz to nawet komplement na mnie nie dziala...nic nie czuje...nic...

Gość byczycaa
"To jest a":D wlasciwie to teraz sama nie wiem jakiego wyrazu chcialalm uzyc, moze ze jest to mozliwe. Najgorzej jak taki delikwent rozkocha, a potem zostawi. Niech sie w piekle smaży chuj jeden. Teraz rzucam sie na roznych jak karp na wigilje, a potem sama zostawiam. oiouhjk wyrzuty sa...do cholery jestem kobieta, chcialam miec rodzine, meza, dzieci, domek z ogrodkiem, a ze nie wyszlo, nie jest mi to dane, to mam chociaz namiastke...tylko ze robie sie coraz starsza:) juz widze pierwsze zmarszczki hihi kupie sobie kota:) ja tez bylam taka jak ty trzymaj sie dziewczyno, wiem ze jest Ci ciezko tak jak mi.