Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jakim banku konto

Konto----w jakim banku?

Polecane posty

Gość w jakim banku konto

Ofert jest mnóstwo. Chodzi mi o opinie zwykłych użytkowników. Na konto wpływa tylko moja pensja. Korzystam z bankomatów (wypłata) i czasem płacę z zwykłe zakupy kartą. Robię też przelewy przez internet. W mojej miejscowości są tylko dwa bankomaty- ING i PKO BP. Teraz mam konto w PKO BP. Do bankomatu mam spory kawałek,nie zawsze mam czas czy ochotę tam iśc. Wtedy korzystam z bankomatu ING,ale prowizja wtedy jest koszmarna :O Teraz muszę załozyc nowe konto i myślę-gdzie,w jakim banku. Ciężko mi porównac konta w różnych bankach na podstawie suchych faktów z regulaminu.

Gość A którzy?
Ing nie polecam, mam tam "darmowe" konto i opłatę za kartę podnieśli z 2 na 7 zl miesięcznie :o a zwolnienie z niej jest możliwe jak sie zapłaci karta minimum 200 zl mies (wczesniej bylo 100!) jeśli chodzi o przelewy, to te zwykle sa darmowe, no i wypłaty z większości bankomatów sa darmowe (jeszcze nie trafiłam na taki, by zapłacić prowizję) w m banku chyba internetowe konto jest na prawde darmowe.

Alior Sync. Konto jest darmowe. Możesz bez prowizji wypłacać ze wszystkich bankomatów. Możesz kartą płacić w necie. Dodatkowo karta jest zbliżeniowa. Masz w miesiącu bez opłat prócz zwykłych przelewów chyba 10 albo 20 przelewów natychmiastowych (pieniądze są natychmiast na wskazanym koncie jesli bank odbiorcy obsługuje takie przelewy).

Gość w jakim banku konto
Dziekuję. Teraz sobie skojarzyłam,że mają u mnie otworzyc oddział Alior bank. Poczekam i się wybiorę

Gość rtyhryjyj
zmien sobie konto w pko na takie, w ktorym nie ma oplaty za wyplaty z innych bankomatow 🖐️

Nie polecam millenium... do tej pory bylo wszystko ok ale jak raz wyplacalem 100zl z innego bankomatu wszystko bylo jak trzeba tylko pieniadze nie wyszly... wiec powielilem operacje ktora tym razem sie powiodla... niestety po przyjsciu do domu i wejsciu na swoje konto internetowe okazalo sie ze pobralo mi dwa razy po 100zl ... zlozylem reklamacje i juz dwa miesiace czekam na wyjasnienie sprawy... narazie cisza i obawiam sie ze dofinansowalem jakis bank o 100zl.. jak tylko sytuacja sie wyjasni to rezygnuje z konta w millenium... dlaczego? bo zaden bank nie da mi bezprocentowej pozyczki w wysokosci 100zl na dwa miesiace lub wiecej a ode mnie taki kret=dyt wlasnie bank sobie pobral;/

No ja też mam konto w PKP BP i jak na razie jestem zadowolony. W naszym kraju oszczędzać w Bankach raczej się nie opłaci bo to minimalne zyski. No chyba że się miliony i operuje lub setkami tysięcy się nimi. To w ten czas zyski można mieć.

Gość w jakim banku konto
Hmmmm A czy można tak,że rezygnuję z jednego konta w PKO Bp (jestem tam współwłaścicielem),a otwieram nowe samodzielne konto w tym banku?

Gość bdthftjyj
nie musisz nawet zamykać tamtego

Gość Ekspert PKO
Proponuje nie zmieniać Banku, ale zmienić konto na nowe, które umożliwi darmowa wypłatę z wszystkich bankomatów. Nie wiem ile ma Pani lat, ale w PKO jest np. Konto dla Młodych z darmowymi wypłatami ze wszystkich bankomatów (konto za darmo do 30 lat, przy miesięcznych wpływach od 1 tys. zł), jest też Konto Pierwsze i Konto Senior - wszędzie darmowe wypłaty z wszystkich bankomatów. Warto dokładnie sprawdzić ofertę i porównać z konkurencją. Ekspert PKO Banku Polskiego