Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość August the 1st

zaraz mnie szlag trafi!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość August the 1st

Nie mogę zapiąć zamka w butach bo mi weszła skóra między zamek. Męczę się już pól godziny, nie mogę ani zdjąć ani założyc do konca. Kurfa co ja mam zrobić???

Gość Miałam to samo
Mnie rajstopy i nie mogłam sobie poradzić.Przez to uszkodziłam ekspress, ktory musialam wymienić.Szewc wszyl mi nowy.Mie znoszę kozakow na ekspress.

Gość Miałam to samo
Do tej o niku natalia 99999 Jak jestes pojebana to lecz się kurwo!!!!!!

Gość August the 1st
Tylko ze ja mialam je dzisiaj zalozyc pierwszy raz. A teraz ani nigdzie nie pojde ani ich nie zdejmę. Juz mnie palce bolą od tego zamka.

Gość Czy nie ma kto Ci pomóc?
Mnie pomogła zdjąć but córka i musiałam założyc stare kozaki- niestety.Odpocznij, skoncentruj się i może powolutku uda się? Na Twoim miejscu pomogłabym sobie kombinerkami, bo ręką jest zmęczona.

Gość August the 1st
Nie ma mi kto pomóc. Zaraz siostra przyjedzie. Buta nie mogę zdjąć bo są za wąskie , jeszcze nie rozchodzone nawet. Już płaczę co chwilę bo normalnie nie wiem co mam robić. Jak zepsuję zamek w butach za 5 stów to mnie naprawdę ku....rwica strzeli.

Gość Kobieto|!
Nasmaruj zamek mydłem

Gość August the 1st
Już próbowałam i mydłem i świeczką, ale ani drgnie. W środku jest cały zatkany materiałem i nie widzę zamka. Już urwałam kawałek skóry przez to dłubanie. Próbuję odhaczyć zamek nieco zeby ten materiał wyjąć, ale boję się ze zamek rozwalę. Zaraz pojadę do sklepu w którym kupiłam i niech mi to zrobią.

Gość tylko przeczekać
przetrzyj zamek świecą, ułatwi rozpinanie zapnij do końca a potem cofnij, rozepnij

Gość Kobieto|!
To olejem, masłem

Gość jakis czarny mam
mydlem,swieczka posmaruj

Gość August the 1st
Zdjęłam. Po 2,5 h męczarni. Siostra mi zdjęła właściwie. Mam porwaną skórę w środku i uszkodzony zamek. Zamek jest od zewnętrznej strony buta więc masakra. Miały być buty do spódnicy i suekienki a będą do spodni. Nigdy więcej nie kupię w tym sklepie żadnych butów. Dziękuję wszystkim za rady 🌼