Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młóudka

seks a miłość

Polecane posty

Gość młóudka

Faceci! Jak silny jest u Was związek pomiędzy pociągiem seksualnym a miłością? W niedalekiej przyszłości spotkam się z facetem, z którym kiedyś byliśmy parą albo prawie parą. Strasznie go kochałam i wiem, że też mu nie byłam obojętna. Ponad to czuliśmy do siebie duży pociąg seksualny. Tylko teraz on ma dziewczynę - delikatnie mówiąc, nie za ładną. No i tak podejrzewam, że fizycznie będę dla niego bardziej atrakcyjna, jako osobę też mnie lubi. Wybierze mnie?

Gość młóudka
Nie o to mi chodzi. Ja nawet nie za bardzo mam ochotę go widzieć, jeśli nadal będzie z nią. Zastanawiam się tylko, czy gdyby byłby sam po takich już dłuższych doświadczeniach, gdzie pewnie trochę o mnie zapomniał, to czy fakt, że działam na niego, mógłby wpłynąć na to, że przypomni sobie, że mu na mnie zależało.

Gość młóudka
Inaczej: czy faceci są bardziej skłonni zakochać się w kobiecie, która ich bardzo pociąga seksualnie, nawet jeśli nie pasują mu w niej niektóre cechy? I od razu zaznaczę, że ja nie chcę się z nim tylko pieprzyć. Jest fantastycznym człowiekiem.