Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna18...

Czy mam się bać byłego?

Polecane posty

Gość dziewczyna18...

rozstalismy sie ponad miesiac temu a on to nadal przeżywa , wczoraj wstawił taką piosenke na publiczny profil "HuczuHucz gdyby nie to " nizej wkleje tekst. Niby to tylko piosenka... ale niedawno u mnie w miescie byla podobna sytuacja.. były cierpi po rozstaniu , wstawia piosenke na ogolny profil o podobnej tematyce , po kilku dniach zamordował dziewczyne:(

Gość dziewczyna18...
za dlugi tekst, moze wkleje urywki

Gość EWELINA11
Nie masz się czego bać. On pod wpływem emocji . Widać , że cię mocno kochał / kocha ale jest to w pewien sposób emocjonalny szantaż mysli ze wrocisz. Powiedz mu ze mozecie zostac przyjaciolmi.

Gość dziewczyna18...
Czułem efekty ciśnienia krwi które podwyższyłaś mi, dzisiaj Cię nie ma wtedy byłaś i teraz znaczenia nie ma kurwa, nie ma dziś musimy iść, musimy umrzeć nie możemy żyć i nie ma nic i nie ma uciec dokąd. Gdyby nie ten ból, o którym nie mówiłem Ci tu nigdy, wziąłbym nóż i sprawdził jak szybko się goją blizny.. Na Twojej skórze, u mnie pod skórą już dość długo, ale będą dłużej, gdyby nie to, że znajdę drugą opcję i wezmę oddech, przetnę aortę Tobie bo wole żebyś nie istniała niż żyła obok mnie i kiedyś to zrobię, więc przygotuj się na dłonie we krwi i próbując złapać oddech powiem "Kocham Cię" ostatni raz już Tobie to rozwiąże problem, co dzień się o to jutro boję mam pistolet dwa naboje i nas dwoje to koniec.

Gość dziewczyna18...
I najgorsze jest to, że ta historia jest prawdziwa, tak jak to, że chciałem żebyś tu była szczęśliwa, ale ze mną. Żebyś dzieliła tą codzienność, nigdy nie chciałem zabijać, ale zabiorę Cię w ciemność i czeka cię piekło,

Gość dziewczyna18...
Dziękuję, mam nadzieję że nic się nie stanie :) Po prostu przyszło mi to do głowy po tym co wydarzyło się w moim mieście rok temu

Gość EWELINA11
Czym prędzej z nim porozmawiasz tym lepiej ...

Gość dziewczyna18...
Ale o czym ja mam z nim rozmawiać? Nie będę się z nim przyjaźnić ani nie wrócę, usunelam sie w cien zeby bylo mu latwiej. Mam 18 lat , on jest rok starszy

Gość EWELINA11
porozmawiaj co cię trapi a jesli nie to glowa do gory znajdziesz swoja milosc ;) masz dopiero 18 lat caly swiat przed toba ;)

Gość angiefdr
sama słuchałam tej piosenki, ale były jakoś jeszcze żyje :)