Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c++ nnn

maybelline affinitone 02 light porcelain

Polecane posty

Gość c++ nnn

Gdzie w Polsce można kupić ten podkład? nigdzie nie mogę na niego trafić, same odcienie od 03 wzwyż. Kupiłam raz na allegro, myśląc, że jest sprowadzony z zagranicy, ale nalepka była polska, więc muszą gdzieś być dostępne, tylko gdzie? Niestety na allegro już nie ma :(

Gość c++ nnn
Jesli odcień 02 jest w naturze to chwała Ci za te informacje! :) w poniedzialek sprawdze! DZIEKI! :)

Gość ale dla menszczyzn
te drogerie to natura _ aster

Gość breslauerin
ale teraz affinitone są chyba dostępne tylko mineralne- takie w opakowaniach z pompką? A one nie mają takiego odcienia, najjaśniejszy jest Ivory (mnie pasuje, ale jest taki średnio-jasny) i wg. mnie jest całkiem dobry.

Gość c++ nnn
A czy każda "stara" natura jest teraz natura aster? Mam nadzieje, ze we wszystkich jest taki sam asortyment. Affnitone mineralny to chyba po prostu nowy podklad, a ta starsza wersja nadal bedzie w sprzedaży. No chyba, ze sie mylę to jakies zapasy zrobie jak wkoncu znajde odcień 02 :)

Gość c++ nnn
Najjasniejszy ivory, ale pewnie za granicą jaśniejszy jest. Nawet tego zwykłego paleta barw na str polskiej producenta zaczyna sie od odcienia 03, o 02 nie wspominają.

Gość nie wiem czy kazda
ale podobno sie polaczyly porcelanowy odcien ma Astor skin match mnie maybelin uczula

Gość kasksskaka
Ja kupuję w rossmannie w naturze też widziałam. Tylko w rossmanie szybko go wykupują. Pierwszy raz zobaczyłam 02 w sierpniu i prawie umarlam z zachwytu bo 03 zawsze byl za ciemny

Gość c++ nnn
Niestety regularnie odwiedzam 3 rozne rossman'y i nigdy go nie bylo, wiec w naturze moja jedyna nadzieja.

Gość kasksskaka
U mnie w lodzi sa. Ale w tych duzych rossmannach w galeriach handlowych. W mniejszych nie sprawdzalam. W ogole w Polsce zalamka z tymi kolorami fluidow jak dla murzynek... Szkoda ze puderu nie ma affinitone 02

Gość kasksskaka
pudru*

Gość c++ nnn
A jak bede w naturze to sprawdze odrazu porcelanowego astora:) bo mimo, ze mnie maybelline nie uczula to ideałem nie jest i szukam czegos lepszego, byle nie ciemniejszego.

Gość c++ nnn
Też mam niestety ten problem:( a najbardziej denerwują mnie podklady które producent nazywa porcelanowymi, co z rzeczywistością nie ma nic wspólnego:o

Gość nie wiem czy kazda
bardzo jasny odcien ma takze La roche ale to juz zakup z innej polki i apteka mialam tez loreala ale wlasnie odcien za ciemny mam ochote wyprobowac revlona ale nie moge dostac probki v ja mam cere naczynkowa i dlatego na zime musowo ja chronic warto Ci sie upiekszac jesli nie ma potrzeby ? :P

Gość kasksskaka
Dla mne revlony sa za ciezkie. Cena nie jest taka tragiczna, ale ta ciezkosc podkladu... Nie mam problemow z cera, chcialabym ja tylko ujednolicic, a stosujac revlon mam wrazenie ze mam na twarzy maske Ja kupilam cale opakowanie bo byla promocja w sephorze i uzylam 3 razy i stoi... Astor tez dla mnie za ciemny Ale rzeczywiscie revlon ma podklady w bardzo jasnymm odcieniu

Gość nie wiem czy kazda
mnie trudno dopasowac sobie podklad jak nie odcien to sklad albo cena kolezanki zachwalaja revlon jesli zdobede probke to wyprobuje :)

Gość c++ nnn
Z revlona mialam CS najjasniejszy odcień, ale byl za różowy i przed ostatni odcień, który byl troche za ciemny, ale ogolnie ten podklad byl dla mnie za ciężki wiec używałam go tylko na specjalne okazje. Mialam też revlona photoready airbrash odcień 010 i odpowiadał mi pod wzgledem konsystencji i koloru, ale mial rozswietlajace drobinki:o nie byl też wydajny. Niestety nie mam idealnej cery, też mam problemy z naczyńkami szczególnie w okolicy nosa, wiec podkladu sobie nie odpusze, choc nie maluje sie codziennie.

Gość nie wiem czy kazda
nie odcien rozu odpada bo podkresli te nieszczesne naczynka :) mocno kryjacy jest tez dermablend z vichy ale cena zabija a po drugie jest do cery tradzikowej i moja przez to jeszcze wysuszal pomaze sie tym astorem :) ladnie sie rozprowadza i daje zludzenie dodatkowo jakby posypanego pudrem wyprobuj :) ja jesli uzzbieram kase to wroce do La roche :)

Gość Bujdka
Widziałam light porcelain w zeszłe wakacje w rossmannie, byłam w szoku bo sama mam light sandbeige i jest kapkę za ciemny, ale jak się przysypię białym pudrem to daje radę:)

Gość Triki
Dziewczyny a słyszałyście, że Affintone ma być wycofany? Trochę smuteczk ;( Będziemy musiały znaleźć coś nowego.

Gość fuszfusz
na zime miałam affinitone bardzo jasny, ale nie pamietam nazwy , bo mam jasna cere, teraz troche słonca wychodzi, pojdze sie z raz na solarium może lub do parku na ławeczke w ładna pogode to koloru nabiorę ;] i chciałam tez wziac affinitone ,a tu takie info, ze wycofują? why ?

Gość HaniaS
Affintone będzie wycofany ale już się pojawił nowy w jego miejsce Super Stay 24H, ja już zamówiłam, dam znac jak się sprawdza

Gość Triki
fuszfusz - tego niestety nie wiem ;( HaniaS - gdzie zamówiłaś? Super stay pamiętam, ale chyba w starej wersji? Fajny był!

Gość HaniaS
"Triki: gdzie zamówiłaś? Super stay pamiętam, ale chyba w starej wersji? Fajny był!" Pewnie Cię to zdziwi ale na empik.com :) już go testuję :)

Gość fuszmusz
na empik ? podkład? a w sklepie nie ma? rozumiem,że jest w czymś lepszy od starego?

Gość HaniaS
"fuszmusz: na empik ? podkład? a w sklepie nie ma? rozumiem,że jest w czymś lepszy od starego? '' SuperStay 24H jest bardziej elastyczny, zawiera krzemionke czyli lepiej absorbuje wilgoć "HaniaS : Affintone będzie wycofany ale już się pojawił nowy w jego miejsce Super Stay 24H, ja już zamówiłam, dam znac jak się sprawdza " Małe doprecyzowanie - nie wycofują Affinitone tylko Affinitone 24H (zorientowałam się że to dwa różne podkłady)

Gość HaniaS
"fuszmusz: na empik ? podkład? a w sklepie nie ma? rozumiem,że jest w czymś lepszy od starego? '' SuperStay 24H jest bardziej elastyczny, zawiera krzemionke czyli lepiej absorbuje wilgoć "HaniaS : Affintone będzie wycofany ale już się pojawił nowy w jego miejsce Super Stay 24H, ja już zamówiłam, dam znac jak się sprawdza " Małe doprecyzowanie - nie wycofują Affinitone tylko Affinitone 24H (zorientowałam się że to dwa różne podkłady)

Gość fuszmusz
HaniaS: elastyczny tzn ? nie wiem co sobie wyobrazic

Gość HaniaS
elastyczny tzn że fajnie pracuje z twarzą, nie masz efektu maski