Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO UCZĄCYCH SIĘ

CZY LECYTYNA POMAGA?

Polecane posty

Gość DO UCZĄCYCH SIĘ

Naprawde dzięki niej nie jest się tak śpiącym i lepiej sie zapamiętuje ?

Gość UCZĄCA SIE
amfetamina naprawdę pomaga :classic_cool:

Gość DO UCZĄCYCH SIĘ
pytałam o lecytyne.

Gość DO UCZĄCYCH SIĘ
nikt nie zazywa lecytyny?

Gość ssssssssssssssssssssssss
Rok temu brałam regularnie lecytynę i góoowno pomogła, spać mi dalej chciało, na koncentracje nie pomogło. Już zwykły magnez teraz mi lepiej pomaga 🖐️

Gość gość
Z tego co wiem, to lecytyna jest jedynie suplementem. jakieś tam 10% może dać, ale niewiele. Ogólnie opinie o lecytynie są średniawe. Ja bym się bardziej skupił nad czymś na dłuższa metę. Jak chcecie, to poczytajcie np. o afirmacjach mp3, albo o hipnozie, która przygotowuje do nauki, jest kilka ciekawych nagrań hipnotycznych koncentrację i poprawienie nauki. Polcam prezentację Hipnosencji: http://skarbnicazycia.pl/p/1532/329/hipnoza-do-nauki-hipnoza-mp3.html prosto opisane i wyjaśnione.

Gość gość
Też korzystałam z hipnozy w celach odchudzania i bardzo, ale to bardzo mi pomogło. Później wszystkie koleżanki w pracy próbowały i każda schudła po kilka kilo.

Gość gość
Czy jest jakakolwiek gwarancja, że to mi pomoże? Że dzięki hipnozie schudłem? Jeśli chodzi o lecytynę, to niestety moja opinia jest raczej kiepska. Mi nie pomogło.

Gość gość
Szukaj takich produktów, które oferują gwarancję zadowolenia. Wtedy bezpiecznie masz możliwość sprawdzenia.

Gość gość
Tam oferują 2 tygodnie czy to dużo?

Gość gość
2 tygodnie gwarancji na nagrania hipnotyczne, to moim zdaniem uczciwe rozwiązanie. Przez ten czas można sprawdzić jak to działa.

Gość gość
Dokładnie, ważne żeby ta gwarancja byłą, bo to znaczy że producent jest pewien swojego produktu.

Gość gość
Homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne w latach 70 xx wieku w Polsce homoseksualizm jest legalny od 1932 roku

Gość gość
Ok, ale powiedz nam co ma lecytyna do homoseksualizmu? :D Chyba Ci się tematy pomyliły. Tutaj jest temat o tym czy lecytyna pomaga, a jeśli tak to komu pomogła.

Gość gość
Mi też pomogła zmiana diety. Jem więcej rzeczy z kwasami omega, węglowodany proste, sporo warzyw i lepiej z pamięcią.

Gość gość
Lecytyna ogólnie jest dobrym środkiem na wiele dolegliwości. Mimo wszystko warto ją brać, ale pamiętajcie, że nie za wszelką cenę.

Gość gość
Nie rozumiem, jak chcecie hipnozą zastąpić suplement diety? O co chodzi? Przecież nie przesadzajmy, że ciało wytworzy sobie jakieś substancje czy coś takiego, tylko dzięki hipnozie.

Gość gość
I cały pic polega na tym, że hipnoza nie ma ci czegokolwiek zastępować czy powodować wytwarzanie jakiejś substancji :D Ona ma Cię zmotywować do tego, żebyś ty samodzielnie opracowal/a sobie trening, dietę (albo żeby zlecić to specjalistom) i co najważniejsze, żeby się tego mocno trzymać. Dostaje się ogromną motywację dzięki właśnie sugestiom.

Gość gość
Lecytyna działa, pod warunkiem że, nie będzie "oszukana" bez zbędnych domieszek np. mąki. Kupiłam na e-natura.pl lecytynę słonecznikową czystą. Biorę dwie łyżki dziennie, mieszam z woda i piję. Smak dziwny, ale nie smak się liczy tylko efekt. Mam dużo lepsza pamięć, mniej się stresuje i łatwiej zapamiętuję materiały z uczelni. Polecam, naturalną lecytynkę na usprawnienie układu nerwowego:)

Gość gość
Lecytyna pomaga, stosuje ją codziennie, po dwie łyżki dodaję rano do płatków owsianych. Kupując lecytynę, trzeba zwrócić uwagę, na jej pochodzenie najlepiej żeby była to polska lecytyna słonecznikowa. Sama kupuję na http://e-natura.pl Dobra lecytyna powinna być w formie proszku, nigdy nie bierz tabletek, ponieważ są tam znikome ilości lecytyny bądź nie ma ich wcale.

Gość gość
Widzę że coraz więcej osób stosuje produkty z http//e-natura.pl Stosuję wiele ich produktów. Jeżeli chodzi o lecytynę, to jeżeli chodzi poprawę pamięci działa, ale nie daje energii. Spróbuj tauryny, też ją mają. Zanim nie poczytałam to sądziłam że tauryna jest tylko w redbulach itp. ale jest bardzo potrzebna każdemu. Pobudza i dba zwłaszcza o wątrobę, chroni ją przed substancjami toksycznymi i regeneruje. Ważna jest też dla osób ćwiczących. Myślę, że tauryna pomoże.