Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzia

jakie cwiczenia ?

Polecane posty

Hej Kateterianki. Byłam u dietetyka ułożył mi diete, ale do tego chciałabym jeszcze chociaż jakąś godzinkę poświęcić na ćwiczenia w domu. Na A6W mam za słaby kręgosłup i chyba nie mam aż tak silnej woli żeby co dziennie to ćwiczyć, a wiem że później to zajmuje strasznie dużo czasu, a ja niestety czas mam ograniczony. Najgorsza zmorą mojego ciała jest brzuch - fałdka oraz boczki. i uda tak samo. Chce na tym popracować. Zastanawiam się nad bieganiem, rowerkiem stacjonarnym. skakanką i hula hopem, skrętami tułowia. Polecacie coś jeszcze ? coś co pozwoli mi spalić tkan

Gość expert445
Dużą masz tę fałdkę?

Na brzuch najlepsze są brzuszki .Położ się na plecach.Stopy zahacz pod coś aby zminimalizować niepotrzebne ,rozpraszajace ruchy ciała.Ręce położ za głowę i wykonuj podciąganie sie do pozycji siedzącej.Wykonaj serię np.pięć razy po pięć brzuszków a potem zwiększaj ilość. Na uda i nogi najlepsze są ćwiczenia rozciągające by nadać im smukłości i by mięśnie ładnie się zarysowywały.

Gość offerma23
brzuszki? jak ma problmy z kręgosłupem? puknij sie

przepraszam,robię pracę na kompie i nie doczytałam.Mea culpa,pukam się w czoło.Faktycznie walnęłam głupotę.