Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes na nia gotowy

znajomy za usluge nie chce kasy?-nie lubie tego typu sytuacji

Polecane posty

Gość jestes na nia gotowy

jak wy reagujecie w podobnych sytuacjach?Znajomy stolarz wycial mi kilka krzyzy i takich tam innyc rzeczy do wykonania stroikow na cmentarz ,na moje pytanie ile płace stwierdzil ze nic bo to po znajomosci itp....strasznie nie lubie tego typu sytuacji ,jak wy reagujecie w takich sytuacjach ?kupic jakies dobre wino czy co?dodam ze nie jest to jakis tam bliski znajomy tym bardziej jest mi glupio-facet facetowi to postawi piwo i po sprawie -jak waszym zdaniem powinna zachowac sie kobieta?Od razu uprzedzam ,ze napewno nie ma z jego strony prob podrywu itp....

Kiedyś czułem się niezręcznie, nie uważałem jednak by ktoś mnie w ten sposób podrywał :D. Uważam że ludziom od przeliczania wszystkiego na pieniądze w głowach się pomieszało.

Gość breslauerin
to w zamian kup mu coś, jakąś wódkę albo czteropak dobrego piwa, albo zaproś go na obiad.

Gość zboczek91
Powinnaś uklęknąć do miecza :classic_cool:

Gość fddbfbb
Nic nie kupuj, nic nie dawaj, kiedys tez mu sie odwdziecz. Jezeli nie chcial pieniedzy, to lepiej jak nie zaplacisz i nic nie dasz. Bo jak dasz to ta wdziecznosc juz nie bedzie taka duza, bo on wtedy zobaczy ze powiedzmy te krzyzyki na nie wiele wycenilas. Serio, jesli on nie chce kasy, to nic mu nie dawaj. Usluga wykonana za darmo ma wieksza wartosc nawet od tej za ktora ktos zaplacil 10 zł.

Gość zbychuuuuuu
tez nie lubie tego typu zalatwiania spraw,dlatego unikam jak moge z uslug znajomych "z widzenie"