Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dobre cenyy

Słuchajcie chcę sprzedać troche ciuchów, używanych i nowych, jakie ceny będą ok?

Polecane posty

Gość czy to dobre cenyy

Za ile byście kupiły? Głownie chce sprzedac przez alegro no chyba,że ktoś woli osobiscie. W kazdym razie mam rozne ciuchy przewanie bluzki i koszule, koszulki, na dziewczyne raczej 160-165cm rozmiary S i M Kilka bluzek jest nowych, z metkami, kilka starych ale ładnych myslicie że ceny 10-20zł nie odstraszą ludzi?

mysle ze upusc tak gdzies do 7 zl wtedy bedzie wiecej chetnych jesli naprawde dobre i modne ubranka to nie :P ale warto sprzedac taniej bo wiecej chetnych jest wtedy.

Gość moja historia alegrowa
kiedys wystawilam nowa ladna bluzke za 6zl i nikt nie kupil...ale mysle że cena była za niska - ja też kiedys nie kupiłam zajebistego sweterka za 5 zł (a byl nowy) bo sie bałam że to oszustwo...potem żałowałam ;(

Wystawiaj za połowę ceny za jaką kupiłaś i nie schodź z ceny choćbyś nie wiem ile maili z prośbami i groźbami dostawała, chyba że chcesz oddać jakiejś cwanej babie za bezcen i mieć tylko pusto w szafie. Ja jak cos mam do sprzedania zawsze wystawiam za co najmniej połowę ceny zakupu i wystawiam 6 razy, zawsze 3/4 rzeczy sie sprzeda, a reszta idzie w kosz :) w sumie i tak wychodze lepiej niz gdybym wystawiła tanio bo każdą rzecz musisz w cos zapakować, iść na pocztę...a po co sie męczyć dla cwaniar które wszystko by chciały za darmo, juz lepiej wyrzucić w kosz to czego nie kupią za uczciwą cenę :) jednym słowem wolę sprzedać mniej rzeczy za uczciwą cenę niż sprzedać wszystko tanio

Gość rurururur33oo3
wywlasz ciuchy do kosza?! :O no wiesz...jak swetry, bluzki itp. to mogłabyś dać do schroniska, pieski i kotki miałyby coś ciepłego do leżenia na :( chyba że nie lubisz zwierząt

Do schroniska dla piesków i kotków kupujemy co roku legowiska dla zwierząt i karmę :) i nie widziałam żeby psy spały tam na jakichś ciuchach, kocach...i innych szmatach, wszystkie mają przynajmniej poduszkę. Zresztą na jedwabnej bluzce kot sienie wyśpi :p

Gość czy to dobre cenyy
za pół ceny sprzedać? np. mam sporo ciuchów z wyprzedaży w Polsce i Niemczech, np. mam sukienke z H&M kupiona za 10zł!! jest bardzo ladna, nawet myslalam,żey sprzedać za 15 zł :D jeszcze ma metkę. albo torba za 4 euro używana (czyli kolo 16zl) moglabym sprzedac za 10 zl bardzo duza i pakowna Z jednej strony mi sie bardzo podoba(i dlatego kupiłam) ale kupiłam na tyle tanio,że mogę tanio sprzedać i nawet z drobnym zyskiem. Uzywane bluzki takie przykrótkie na mnie mogę sprzedać po 5 zł tylko czy warto? latać na poczte...to juz na szmaty lepiej przeznaczyc albo jak ktos powiedział dla zwierząt.

Aha :D w takim razie widzę że ja jestem uczciwsza bo sprzedaję np bluzkę kupioną za 200 zł za 110 :D ale w każdym razie taniej niz kupiłam :D Rób jak chcesz :) ja bym nie zawyżała cen bo nie chcę być nieuczciwa skoro od innych oczekuję że będą uczciwi i kupią za uczciwą cenę...:)

Takie bluzeczki lepiej sprzedaj jako zestaw, albo kilka zestawów jeśli masz ich dużo :) wtedy mniej paczek będzie do wysłania.

Gość czy to dobre cenyy
ale nie rozumiem jaka tu nieuczciwość? jak ktoś kupi płaszcz za 100zł a ktoś inny w innym mieście znajdzie identyczny za 60zł to to jest nieuczciwość? :O przecież nikogo nie okradam. Jak jesteś milionerką to tak rób. Ale chyba nie kupujesz bluzki za 200zł by zaraz ją sprzedać za 100? :O Bo ja mówię teraz o nowych rzeczach.

Gość czy to dobre cenyy
chyba sobie daruję tą sprzedaż, większość to i tak chinszczyzna ( z chińskimi metkami :O ) wątpię by ktoś to kupił

Gość Tomasz Słoikuszkox5
daj zdjecie sukienki i torby

Gość pół dupy zza krzaka!
torby to moze nie dawaj:-)