Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brahmin

Brakuje mi namiętności i ognia

Polecane posty

Gość Apraksja
Nadzieja jest na pewno :) Jeśli chcecie być ze sobą dłużej, można dużo osiągnąć. Na krótka metę byłoby trudno wróżyć, czy coś się "zdąży" zmienić.

Uczciwe postawienie sprawy = ustanowienie TWOICH warunkow

Zal mi tej dziewczyny, zaloze sie, ze w glebi serca nie szanuje Cie, za to, ze zmuszasz ja do lamania wartosci waznych dla niej...ale to Cie pewnie nie rusza.

Gość brahm
To jak Nena Twoim zdaniem powinno się rozwiązać taki dylemat? Każdy na początku związku ma jakieś oczekiwania i właśnie początek jest najlepszym okresem, aby o tym mówić. Gdyby byłka złodziejką i powiedziałbym, że nie wejdę w związek z kimś, kto kradnie, to też byłoby postawienie moich warunków?

Gość brahm
Nigdy do niczego jej nie zmuszałem

Gość Apraksja
Jest tylko jedno podwójne ale: " dla mnie po prostu nie ma granic w seksie, których bym nie przekroczył, żeby dać przyjemność kobiecie". - uszanowanie jej granic (w którymś momencie już nie zechce pójść dalej) - żeby właśnie JEJ dać PRAWDZIWĄ PRZYJEMNOŚĆ. To, co jej ją sprawia. Tyle jestem w stanie wymyślić..

Jezeli wybrales sobie dziewczyne, dla ktorej wiara w Boga i zasady, maja istotne znaczenie, to musisz to uszanowac i nie oczekiwac, ze ona pojdzie na kompromis z Bogem... bo Ty, chcesz miec sex. Chcesz seksu, wyzwolenia, eksperymentow, znajdz sobie dziewczyna, ktora chce dokladnie tego samego.

Gość brahm
Tutaj może wkradło się pewne niedopowiedzenie - miało na myśli tylko i wyłącznie przyjemność, której ona by sobie życzyła (którą by wyartykułowała)

Gość Apraksja
To zwykle trudna i delikatna sprawa - wymaga cierpliwości i delikatności od mężczyzny a dobrej woli od kobiety - ale fajniej otwierać razem kolejne drzwi, niż je wyważać. Z tym, że każdy jest inny i wybiera własne metody. Przemyśl to wszystko i życzę powodzenia :)

Gość brahm
Ale biorąc ją sobie za dziewczynę ona mówiła, że zgadza się na ten kompromis z Bogiem. Zresztą na początku nie wiedziałem, że ta wiara jest tak dogmatyczna, podejrzewałem, że ma ona charakter mniej więcej taki jak u 90% Polaków

Gość brahm
Ja próbuję otwierać drzwi, ale nie wiem (i myślę, że ona sama nie wie), gdzie jest klucz. Ale w każdym razie dziękuję:)

Gość Apraksja
Weź pod uwagę wszystko. Światopogląd jak najbardziej też, nie tylko wiek czy niedoświadczenie. Więcej o tym wszystkim rozmawiajcie, może teraz Ty bardziej jej słuchaj? Do dzieła.

Gość Apraksja
Jak sie nie przewrócis, to sie nie naucys :P

Gość brahm
Żeby móc kogoś słuchać, to ta osoba musi chcieć mówić;) Dzięki za wszystkie rady

Gość Apraksja
:)