Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2222111

KONTO BAKOWE INTERNETOWE - JAKIE ?

Polecane posty

Gość 2222111

Jakie konto bankowe polecacie ? Oprócz Mbanku. Zależy mi żeby było konto internetowe i przede wszystkim musi mieć darmowe przelewy i darmowe prowadzenie konta.

Gość 2222111
Oczywiście literówka w temacie - przepraszam :o .

Eurobank - jak masz min. 10 000zł na koncie to prowadzenie darmowe, lokaty są ciekawe, bo ostatnio jak zakładałem to było 5,8%, chociaż jest opłata 2zł miesięcznie za token. A dlaczego nie mbank?

Gość 2222111
Mam już konto w mbanku, potrzebuję jednak drugiego, ale też bezpłatnego.

Gość 2222111
Dzięki Wielbiciel - zaraz poczytam o tym koncie. :)

Gość inzynier serwisowy//zablok
Ty ten wielbiciel to ma poglady jak ja prawie... Skad jest ? Tak sync + mbank Mbank = darmowe przelewy za granice, darmowe wypłaty za granicą, bardzo niskie przewalutowania, kupa promocji i dodatków w stylu -30% w sklepach, najtańszy prepaid 27gr + 50mb lub 19gr + 20MB. Sync = lokata nadwyzek na 4,5%, zwrot płatności interentowych -5%. 0pln za wszystko w polsce. ZA GRANICE NI CHOLERY. Przewalutowania gorsze nawet o 30gr, płacisz w zasadzie za wszystko od wybrania gotówki przez drogiego swifta. Brak zniżek. Dlatego najlepiej mieć oba. Mlbank jak wydasz 100pln albo jak wpływa pensja masz za free. Jak nie to 3,7 lub 5pln. I masz za to masę profitów. A sync do zakupów internetowych i nadwyżki środków.

A i jeszcze jedno ważne ma sync 10 przelewów ekspresowych w miesiącu za free tj 15min max.

dokładnie to jest 1250 zł miesięcznie zwrotu na konto przy wydatkach kartą 25.000 zł w necie x chociaż muszę jednocześnie uprzedzić o wielu głosach w necie, że bank im nie wypłaca tego albo w niepełnej wysokości - nie wiem czy to prawda, czy konkurencja odwala czarną robotę, w każdym razie mam u nich konto i zawsze mam wypłacone co do grosza, a 5 % piechotą nie chodzi :D

to jest tak żę maksymalnie masz 30 dni na zwrot. A ludzie się plują bo np dostali po 10 dniach zwrot. I wielce zawiedzeni bo nie dostali za wszystko. Więc sync się wkurwił jak tak im źle. I teraz jest wypłata wszystkiego 10 tego następnego miesiaca

Gość Netiko
Inteligo.

Gość different
Ja posiadam konto w Credit Agricole. Nie płace w nim za nic. Jednak dla innych może nie być dobre. Każdy musi zbadać swoje potrzeby. Do autorki: wybierz najtańsze konto, w którym nie będziesz za nic płacić, bo po co. Nie ma ogólnego najlepszego konta bankowego. Konto dobiera się do własnych potrzeb. Oczywiście najlepiej mieć darmowe i bezpieczne. W poniższym linku można znaleźć świetny poradnik, jak wybrać samemu dla siebie konto. Wystarczy mieć internet i chwilę czasu http://toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe/

Gość dbnet to najlepsze
konto

Pierwsze słyszę, żeby przelewy zagraniczne w mBanku były darmowe... ­ Plusem Alior Sync jest jeszcze to, że ma się co miesiąc 10 darmowych przelewów natychmiastowych, oraz bezwzględnie darmową kartę debetową i darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce.

Gość Korina222333666
W Alior Sync naprawde prowadzenie, karta, przelewy internetowe i wypłaty w bankomatach są darmowe. Nie ma tez obowiązku co miesięcznych wpływów na konto. Teraz zakladając konto dostajesz jeszcze 50 zł. https://szkolamistrzow.sync.pl/inv/KIhH5Xhify