Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_z_nadwagą

Dziewczyny! Czy przeszkadza wam nadwaga u faceta?

Polecane posty

Zielonka, czemu nie odpowiadają Ci wyrzeźbione ciała? Żylasty ma większe możliwości :-)

A po co Ci waga? Masz czuć siłę i ciężkie łapy a nie brzuch opadający Ci na dupę :-) Ja ważę 80kg, ale jak mnie odpowiednio podkurwisz, to poczujesz 120 ;-)

Gość gmdka
tak, tak kochamy fałdy tłuszczu :O Ludzie ogarnijcie się. Tak samo jak mężczyzni tak i kobiety lubią piękne, szczupłe i najlepiej wysportowane ciało. Nadwaga i co gorsza brzuch piwny świadczy o zaniedbaniu

Gość anicaaanicaa
gmdka tak, tak kochamy fałdy tłuszczu Ludzie ogarnijcie się. Tak samo jak mężczyzni tak i kobiety lubią piękne, szczupłe i najlepiej wysportowane ciało. Nadwaga i co gorsza brzuch piwny świadczy o zaniedbaniu Nie zgodzę się. Ja lubię męskie, silne, umięśnione nawet z trochę sadełkiem ciało. Nie przepadam za szczupłymi gdzie tak na prawdę nie ma się do czego przytulić. Kwestia gustu. Oczywiście duża nadwaga nie jest dobra choby ze względów zdrowotnych ale nie generalizuj, że każdemu podobają się tylko szczupli.

Gość dziewczyna missssskaaaa
Moj narzeczony ma 190 cm wzrostu i wazy 105 kg :P ale ja go takim uwielbiam:) od razu mowie ze sama waze 50 kg 161 cm :P zawsze podobali mi sie panowie typu 'bear' :)

Gość kakakakakakakakaka
Tak, przeszkadza.

Gość aaarwena
raczej zaleta to to nie jest, ale bywaja faceci tacy duzi ktorzy moga mi sie podobac... ale to raczej pomimo a nie z uwagi na

Nie przeszkadza. Przeciwnie, bywa kręcąca i to bardzo :) Przeszkadzałoby mi raczej, gdyby facet był za chudy i kościsty.

Mam podobnie jak niuniasta - nie przeszkadza mi kilka nadprogramowych kg u mężczyzny. Wole by facet miał nieco więcej na plusie niż był chudy bo wtedy wydaje sie być takim chłopczykiem;)