Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bch

odzież markowa dla dziewczynki i chłopca?!pomoc

Polecane posty

Gość bch

Witam poszukuję informacji od mam i każdego zainteresowanego. Jestem ciekawa jakiej odzieży szukają mamy dla swoich pociech. -czy markowej(jeżeli tak to jakie marki) -dobrej jakości -czy wolą aukcje czy zakup natychmiast -czy ma znaczenie czy odzież jest z Polski,a może lepiej zagraniczna, -jaki przedział cenowy byłby atrakcyjny -jakie kategorie produktów pobocznych poza odzieżą jest poszukiwany. tyle pytań,gdyż chce uzyskać informacje potrzebną do otworzenia sklepu internetowego.ponieważ mam spore możliwości by temu sprostać proszę o radę,wasze sugestie i uwagi oraz propozycje.chcę rozpracowć model dostępności odpowiedniego asortymantu,a nie jedynie przypadkowości.Ogromnie dziękuję za pomoc i wsparcie

Ja szukam wylacznie rzeczy markowych. Im lepsza marka tym lepiej. Obecnie na rynku jest tyle z sklepow z odzieza no name, ze trudno znalezc cos bardziej wyszukanego i ekskluzywnego. Wszystko na jedno kopyto, byle jakie, infantylne. Powstaja obecnie nowe marki - mozesz z nimi nawiazac wspolprace.W Polsce nie ma zbyt wielu mozliwosci zakupu odziezy zagranicznej, wiec mozna by sie bylo zastanowic nad wprowadzeniem dobrych marek zachodnich. Ubranka powinny miec swietna jakosc. Jesli chodzi o sposob sprzedazy, to ja wole aukcje, gdyz mozna tak przy odrobinie szczescia zdobyc cos za pol ceny. Przedzial cenowy zalezy juz od tego, do jakiej grupy chcesz trafisz - jesli chcesz sprzedawac tania masowke, to wiadomo, ze ma byc tez tanio. Chcesz stworzyc cos ekskluzywnego, wtedy towar musi byc dobrany ze szczegolna dbaloscia, a ceny moga to odzwierciedlac. Produkty podoboczne, to dla mnie torby, plecaki, poduszki dekoracyjne oraz inne ladne rzeczy, ktore moga sluzyc dziecku. Jesli chcesz sie zajac glownie odzieza i moda, to nie pakuj sie juz w wozki i artykuly dla niemowlakow. Inny pomysl bylby taki, zeby nawiazac wspolprace z firmami, wykupowac lub oferowac im probe sprzedania koncowki ich kolekcji i robic tygodniowe akcje z limitowana liczba artykulow. Jestem zarejestrowana w dwoch takich klubach/sklepach. Uzaleznilam sie od nich.

Gość bch
do Hieny dzięki za cenne wiadomosci-podzielam Twój pogląd. -wpomniałaś o klubach/sklepikach....jezeli to nie problem czy mozesz podać nazwę tych sklepów itp.Jeżeli nie chcesz na forum proponuję maila bch73@wp.pl

Gość bch
jest sporo Pań na forum .to dla Was chce zaistnieć....jakieś propozycjie ?

Obecnie jestem w 3 klubach niemieckojezycznych i jednym angielskojezycznym. Zeby do nich zajrzec, trzeba sie zarejestrowac. Pozagladaj sobie - moze bylabys w stanie zrobic cos podobnego dla Polakow? limango vente-privee westwing zulily

Gość zonaKraka
Zależy o jakiej "markowej" odzieży piszesz, niektórzy szaleją za Nextem, a pewnie są i mamusie które ciuszki od Diora załozą (ale te to pewnie mają i na wypad do Paryża żeby kupić ;) ) Ja szukam ubranek ładnych i praktycznych. Nie lecę na metkę, chociaż wspomniane ubranka Next np. praktycznie nie blakną czy nie rozciągają się, więc je lubię... A praktyczne- tzn. jak dżinsy to miękkie i z gumką w pasie, jak bluzka to bez gumek które obcierają, zamki z zabezpieczeniem pod szyją, skarpetki z abs, jednokolorowe rajstopki, wymiary podane też faktyczne, albo chociaż info że te na metce są zawyżone czy zaniżone... A ładne- wiadomo że "nie to ładne, co ładne tylko to co się komu podoba"- ale ja lubię jednokolorowe spodnie, a nie na spodniach kratka i misiu a na bluzce traktorek, nie szaleję za wszechobecnymi samolocikami i samochodami, lubię kolory ale dobieram je jakoś po ludzku... Chętnie bym kupiła fajne ubranka w dobrej cenie, w końcu za granicą nawet w sieciówkach też są wyprzedaże i to spore obniżki, a u nas ceny dużo wyższe odregularnych jeśli chce się sprowadzać. Po prostu brakuje mi ładnego, w miarę dobrego jakościowo towaru w rozsądnej cenie, i dlatego kupuję głównie w lumpeksach, a jeśli nowe to na wyprzedaży... Aaa, no i brakuje mi rozmiarówki- nie raz i nie dwa razy widziałam ubranka super, ale rozmiaru nie było.

Gość zonaKraka
A co poza ubrankami- pościel, kocyki, przytulanki, pantofle...

Gość bch
temat dalej ważny

Limango jest również w Polsce - sama jestem zarejestrowana, choć jeszcze nic nie kupiłam. Jeżeli chodzi o marki, to marki angielskie jak np. podawany tu kilkakrotnie next. Nie lubię ubranek chińskich, których pełno na allegro, a których sprzedawcy mają mnóstwo negów za jakość. Najczęściej są tam doskonale podrasowane zdjęcia, a wygląd faktyczny nijak ma się do fotek. Ubranka polskich producentów w stylu cocodrillo, wójcik czy mniej znany a również doskonały jakościowo cocobello również mogą być. Przedział cenowy - jak najniższy. ;) Osobiście wolę "kup teraz" niż aukcję, bo najczęściej jest tak, ze przeszukuję całe allegro, licytuję w kilku aukcjach, po tygodniu okazuję się, że nie wygrałam i zaczynam wszystko od początku. W efekcie kupno spodni zajmuje mi pół miesiąca. :o Produktami pobocznymi nie jestm zainteresowana, więc tu nie pomogę.

Gość bch
fajnie,to zawsze coś.proszę dalej o informacje.dziękuję za odpowiedzi

Gość barbamamama
zwróć może uwagę na pieluchy wielorazowe. Markowe są b. drogie, ale wystarczają do pieluchowania kilku dzieci, dlatego warto kupować używane. W Polsce brak rynku wtórnego takich pieluch - poza allegro (tam zwykle brak rzetelnego info o towarze) i ekopieluchujemy.pl (tu dla odmiany niewielka oferta).

Gość bch
ok.wszystkie niby niszowe sprawy też mam na względzie