Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jennifer69

DLACZEGO KOBIETY LECĄ NA 'ZŁYCH' FACETÓW ?!

Polecane posty

Gość Kemm
"mnie rowniez" zobaczymy, czy dalej bedzie cie to bawic, jak ci taki dran dzieciaka zrobi i ucieknie :)

makewake - problem w tym, że każdej się wydaje, że on dla NIEJ się zmieni - a potem płaczą, że świat jest zły ;)

Gość xccxx
wiadome ze taki szaleje na duzo wiekszych obrotach i czasami nie ma hamulcow ale ludzie w koncu i taki bedzie chcial sie ustatkowac, zwolnic bo nie bedzie chcial byc sam do konca zycia.No ale taki z reguly najpierw musi sie wyszalec

Gość makewake
no tak :P w wiekszosci tak jest ale taki tez kiedys wpadnie po uszy a tu moze kopa dostac wyzej niz ma dupe :P nie wierze ze taki kiedys w przyszlosci nie chcialby miec normalnej rodziny, kobiety bo w koncu zdaje sobie sprawe ze moze zostac sam a zycie nie polega tylko na wiecznej zabawie i huuuuuuuulaj dusza

Gość fsdf
a kobiety ktore maja porownanie tego dobrego i zlego chlopczyka: ktory byl lepszy w lozku ?

Gość fsdf
a jak gumka pęknie to jest jeszcze 72h po :P wiec no problem :D

Ja tam nie wiem, czy każdy chce się kiedyś ustatkować - śmiem wątpić. Z mojej obserwacji wynika: dziewczyny, które spotykały się z "niegrzecznymi chłopcami" - 7 ( w tym samotne matki - 2); dziewczyny, które tworzą związek z "niegrzecznym chłopcem", który dla nich porzucił poprzedni tryb życia - 0. Ale może ja na innym żyję świecie...

Gość Kemm
No ale chwila. Przeciez wyzej napisalyscie, ze taki facet ma silne geny. To po co gumka czy tabletka 72h po?

Gość makewake
No nie twierdze ze moze od razu chcialby biegnac przed oltarz, ale przynajmniej miec kogos bardziej na stale niz wiecznie inna panienka do bzykania. Chyba ze w ogole wszystko olewa cieplym moczem i nic go nie obchodzi poza tym ze wstanie, zajara i wypije piwko. Wierze ze takich przypadkow jest jednak malo gdzie wszystko takiemu zwisa.

Gość makewake
No jak to po co ?! żeby nie było niechcianej ciąży. :P

ja bede zawsze sam bo dla mnie nie ma dziewczyny a kurwy , panny z dziecmi czy puszczalskie mnie nie interesują

okolo 50tki budza sie pewnego ranka z wrzaskiem na ustach: a gdzie jest moja frau!!!!....i zaczynaja szukac zony....bo ktos musi wyprac skarpetki podac pilota, zrobic loda i wysluchac cala litanie bolaczek

Gość makewake
fev no tak :D tylko wtedy jest już zwykle za pozno :D

Gorzej ze starymi kawalerami po 50-stce co to spokojni przez całe życie byli i nie korzystali z życia. Zapewne ja takim będę jeśli dożyję.

Gość pimidi
cream czyzby ? to czemu nie lataja kolo ciebie panienki ? dziwne.

I dlatego nigdy, przenigdy drodzy panowie nie żałujcie samotnych panienek z dzieciakami zostawionych przez tych bedboyów. Same podjęły tę decyzję i niech ponoszą jej WSZYSTKIE konsekwencje, także te złe. A wyżej wymienione samotne mamusie uprasza się o nie biadolenie pózniej na forach i gdzie tylko się da, że nikt nie chce mnie przygarnąć z moim bejbi i że faceci to tchórze co nie chcą wychowywać dzieciaka jakiegoś wyżelowanego gogusia lub łysego blokersa .

makewake nie jest za pozno o ile beda mieli jeszczce rowno pod sufitem SamotnikXI nie wyrwia 40 ani 30 bo tacy faceci szybko sie staczaja, traca na urodzie i zostaje im pilot w reku i butelka gorzalki

Gość Kemm
Ta i każda samotna matka twierdzi, że ich facet był kiedys inny (czyt. normalny) tylko później się zmienił. Kij z nimi.

Kiedyś usłyszałem bardzo mądre słowa wyjaśniające wiele rozstań: "On wiążąc się (biorąc ślub) myśli, że ona się nigdy nie zmieni. Ona, że on się dla niej zmieni. Oboje się boleśnie mylą". ;)