Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jennifer69

DLACZEGO KOBIETY LECĄ NA 'ZŁYCH' FACETÓW ?!

Polecane posty

drań jest o wiele bardziej atrakcyjny dla kobiet...często przystojniejszy , zmienny , pewny siebie , niegrzeczny, podtrzymujący emocje i adrenalinę... spokojny facet , ułożony jest dobry do wygadania się o tym draniu , ale nie do bycia dla kobiet atrakcyjnym

kemm.....samotna nie z wyboru matka to przeszlosc, no chyba ze w pl jest nadal inaczej

Bo porządny , normalny nie wyrżnie z liścia po pijaku, nie zwyzywa od kurew itd a i kwiat jeszcze debil na randkę przyniesie zamiast taniego wina co je można obalić na ławeczce w parku przed seksem na tejże ławeczce.

Jak taki przysłowiowy drań przyniesie bukiet kwiatów to ona pomyśli, że to nie możliwe, że po nim się tego nie spodziewała, jakieś święto chyba... a Jak da kwiaty taki "normalny", spokojny koleś to ona sobie pomyśli coś typu "znowu kwiaty..., ale mnie zaskoczył, ja pierdole" itp.

samotnik.....no ja pie,r.dole....gdzeis ty sie uchowal w takim stanie?

wiesz Samotknik, balabym sie byc z toba, bo mysle ze mialbys wymagania ktorym bym nie sprostala, zgrzybiales w tym osamotnieniu do cna

to znaczy ile kieszonkowego chcialbys miesiecznie?

bo gotowanie jest moja pieta achillesowa:O

hmm....nie ma sie tylko tego do czego sie nie dazy

np....cycyta brunetka z poczuciem humoru, samodzielna i bez obcizen typu dzieci i dlugi, z umiejetnoscia gotowania jak u mamusi

A to jakoś nie mam. Sam nawet nie wiem co mógłbym wymagać. A co do kobietom, to nie dla mnie, zostawiam to tym lepszym, co się będzie takie "coś" jak ja za kobietami oglądało...

albo....sliczna mloda blondynka po wyzszej szkole dla umilania mojego zycia, reszte zapewniam

jak nie wiesz czego chcesz to.......lepiej lepiej zostawic to tym ktorzy wiedza co z tym zrobic dobranoc.....ladna lala tez droga inwestycja....ale jak sie odzwiesz to echo :D

fubu......ja juz dawno temu opuscilam pl....i wiem co mowie....zrob to samo a marzenia zacznij realizowac jak ja:)

BRAWO dla fubu ale się uśmiałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lubię ludzi o abstrakcyjnym poczuciu humoru.