Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z północy

Co zrobiłyście z tamponami/podpaskami, gdy sie dowiedziałyście o ciąży?

Polecane posty

Co prawda forum jest po to, by pytać, ale jak czytam takie pytanie, to mam wątpliwości czy powinnaś w ogóle mieć dziecko. Jeżeli w takiej sprawie radzisz się na kafe, to boję się o Twoje dziecko.

Gość aswdefrthyjhuvbgcxsdefrtghy
dziękuję Ci autorko! właśnie wyleczyłaś mnie z KAfe! Po zobaczeniu tego topicu stwierdziłam że tu jednak są takie pustaki ze szkoda życia żeby chociażby natrafić na takie pytanie! :o Powiem Ci z jesteś totalnie pustą, nieinteligentną, nie przystosowaną do zycia osobą! NA pewno nei masz pracy, albo co gorsza jestes po studiach lub studiujesz na jakims kierunku typu socjologia na podrzędnej uczelni. Twój facet na bank pracuje fizycznie. Współczuje Twojemu dziecku.

Gość bvbbbnnnmmkkjjhhggddd
I neich mi ktos powie że ciaża/dziecko nie odmóżdża... :o czemu wam baby mózg sie cofa gdy zachodicie w ciaze i myslicie ze jestescie takie wspaniale i wyjatkowe?z:o:o:o zrozumcie ze nawet chomiki sie mnoza!:o

Gość a ja uważam że
pytanie może faktycznie bardzo dziwaczne i nigdy nie przyszłoby mi do głowy je zadać, ale to i tak nic w porównaniu z waszym chamstwem bo to jest znacznie bardziej rażące niż dylemat autorki. I paradoksalnie takie wasze chamstwo świadczy właśnie o braku inteligencji, braku kultury i empatii w stosunku do drugiego człowieka, a już zgadywanie jakie autorka mogła studia skończyć to już w ogóle patologia myślenia.