Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzordz klunej

arnoldzie oszukalas mnie,mialas przyjechac do zakopca

Polecane posty

j.w. czekalem na przystanku caly dzien a ty nie przyjechalas:Owiedzialem ze nie wolno ufac kobiecie,juz nigdy nie dam sie oszukac:(albo mi sie teraz tu wytlumaczysz albo koniec z nami.

o qurwa zapomnialem na smierc,ale moglas przyjechac,czekalem i czekalem,deszcz mnie zmoczyl,nawet goraca herbata z miodem mi nie pomogla.caly tydzien umieralem z powodu grypy:O

mieszkam przy glownej drodze do zakopca.no przeciez chchialem cie odebrac w zakopcu.mialem nawet kwiaty i bombonierke.

mama nawet ciasto upiekla,a ja specjalnie wymienilem sie dyzurami z kumplem pracujacym ze mna w biedronce,zeby cie odebrac.

arnold musze isc,odezwe sie znowu.jak nikt nie usunie tematu to bede tu na ciebie czekal:)dobranoc kochana,juz mi sie naprezyl jak sobie pomyslalem o tych wszystkich rzeczach ktore bedziemy robili razem.

arno 🖐️ planuje seks party w Wielkim Mieście .. miejsce spotkania Stadion Narodowy (niech się nie marnuje) .. to z okazji moich 53 urodzin... będziesz?

8 listopada :D .... prosiłam Lady, żeby mnie reprezentowala, ale nie wiem czy się zgodzi :( jestem zależna od nowego synka "serwerka" a ten skubaniec ostatnio bardzo się wymyka ;) i nie wiem czy bede mogła być obecna przez cały czas na tej imprezce :D zabawki wskazane :P:P o gościach możesz wstepnie przeczytać na seksie po 40 :P:P:P:D ojjjj... nie moge się doczekać :classic_cool: