Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znak zapytania pyta

zbiórki żywności na świeta- kiedy?

Polecane posty

Gość znak zapytania pyta

będę pisać pracę i potrzebuję pewnych informacji. kiedy zaczyna się akcja w sklepach na zbiórkę żywności na paczki świąteczne podajże z prodromu (chyba) caritas. a z innej beczki jakie produkty dajecie, czy to faktycznie trafia do ludzi. moze wypowiedzą się 2 strony jedna która obdarowuje, czyli co daję i kiedy się zaczyna i 2 strona która taka pomoc otrzymuję, kiedy otrzymujecie takie paczki z jakiego programu i jakie rzeczy. jestem tym zainteresowana a nie znam nikogo kto by mi powiedział . więc liczę na was...

Ja już nie daję na żadne fundacje i zbiórki bo niewielki procent idzie dla ludzi za to prezesów stać na pensje, lokale i najnowsze samochody. Jest Państwo niech pomaga. Już dość podatków zabierają. Rok temu była tu głośna dyskusja o "szlachetnej paczce". Śmiech na sali jednym słowem.

Gość znak zapytania pyta
dlatego chce wiedzieć tez od ludzi którzy otrzymują czy otrzymują rzeczywiście te produkty które sa dawane przez innych czy gdzieś po drodze umykają do innych rąk.

Jak się tego dowiesz ? Do osób niby obdarowanych nie ma możliwości się dostać ! Są ukryci. Nikt Ci danych nie poda.

Gość samotnaZwyboruVea
Ja napisalam do kilku fundacji o pomoc i tylko jedna sie odezwala :(

No właśnie. Wnioski można szybko wyciągnąć ;) Pamiętasz paradę labradorów ? Zostały zebrane pieniądze na psy przewodniki. I gdzie psy ? Nie ma. Każde pytanie zostaje z odpowiedzią typu "w swoim czasie" czyli NIGDY. Szkoda słów na to bagno.