Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona wariata

Powiedzcie co to ?

Polecane posty

Gość Żona wariata

I jak to leczyć ? Mój mąż jest chorobliwie zazdrosny, na wszystko co nie po jego myśli reaguje nerwami, łzami lub ucieka ! Do tego fochy, zakazy i nakazy! Bardzo niskie poczucie własnej wartości, przewrażliwiony a gdy sie denerwuje to zmienia mu sie wyraz twarzy na psychopatyczna i sie zaczyna trzas ! Istny koszmar żyć z takim chwiejnym emocjonalnie dorosłym dzieckiem ! Jakie badania jak leczyć ?pomocy

Gość dwqweqfregerw
powiedz mu, żeby zmienił płeć, bo ma rewelacyjne zadatki na rozhisteryzowaną ciotę :classic_cool: czemu go poślubiłaś, dziwię się?

Gość Żona wariata
To małżeństwo to błąd wiedziałam to przed i przekonałam sie w swojej racji po błąd ! No teraz dwa wyjścia odejść rozwód czy ostatnia szansa terapia psycholog terapeuta psychiatra nie wiem

Gość Żona wariata
Młoda i głupia jestem ! Nie zdawałam sobie sprawy że aż tak mu odbije ! No ale ciągle kłótnie ciągle coś i zarzucanie mi że to moja wina ! Sorry ..nikt by tego nie wytrzymał na dłuższą metę zastanawiam sie nad odejściem ale najpierw chce spróbować tej terapii czy to coś da czy nie nie wiem