Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooollk

Ciągle głodna jestem,koszmar!

Polecane posty

Gość ooollk

Co sie dzieje od miesiaca ze mna?Ciagle glodna jestem ii non stop cos bym jadła.4 lata temu wazylam 81 kg,udalo mi sie schudnac w ciagu roku do wagi 55.Rok temu urodzilam dziecko,do tej pory moja waga byla w miejscu tzn stanela na wadze 62 kg i ani grama nie chciala spasc nizej.od miesiaca jestem tak glodna,non stop jej,nie wiem co sie dzieje ze mna,wszystko bym tylko jadla.Dzis wchodze u tesciowej na wage a tam 65 kg ;( jestem zalamana,co moze byc tego powodem ze nagle taki apetyt?Podam przyklad co dzisiaj jadlam,a zjadlabym raz tyle. 9:00 sniadanie 2 kromki z szynka 12:30 rosol,5 klusek,kapusta,udko 15:00 3 kluski 17:00 sernik 19:00 2 kromki z szynka Jestem niska i u mnie kazdy kg bardzo widac.Mam 160 cm wzrostu.

Gość no to jedz rzadziej
a bardziej obficie, z tego co napisałaś to raczej jesz jak ptaszek ! nie ma sensu dojadac w ciągu dnia lepiej zjeść raz a porządnie

Gość rgergr
Cóż, przed zimą każdy robi się bardziej głodny. To naturalne. Ja przy tym samym wzroście ważę 45 kg ale tak wcześnie jak ty, to nie jem pierwszego posiłku. Jeśli mi się zdarzy, to potem szybko jestem znowu głodna. Przy moim sposobie: dwa do trzech posiłków dziennie, za to sycących, utrzymuję swoją masę ciała od kilkunastu lat. Ale to dieta którą skrytykowałby każdy specjalista :D.