Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna_nieznajoma

CO ja mam zrobić po TAKIM spotkaniu z moim facetem?

Polecane posty

Gość biedna_nieznajoma

Słuchajcie, przed chwilą spotkałam się z chłopakiem po 2ch tyg przerwy (nie bylo go w kraju) i ...cały czas rozmawialiśmy, pocałował mnie tylko w policzek na przywitanie. Spytać go czemu tak się zachował?

Gość biedna_nieznajoma
Proszę, czy możecie mi odpowiedzieć.

Gość pracujący za granicą
Pewnie ruchał wczoraj albo tuż przed samym wyjazdem. Przejdzie mu za dzień najdalej dwa

Gość biedna_nieznajoma
Jezu, poważnie się pytam :/

Pracujący Tobie odpowiedział poważnie, ale odrobinę dosadnie. Jak po 2 tygodniach facet się na Ciebie nie rzucił, to coś jest na rzeczy.

Gość to ci powiem
oczywiście ze zapytaj. Jakieś to dziwne i podejrzane. Miałam podobną sytuację tylko przerwa była dłuższa. Myslałam że odzwyczaił się od seksu, a on owszem odzwyczaił się ale ode mnie. Miał kochankę

Gość takasobiekasia
Oczywiście że powinnaś go o to zapytac! Jego reakcja powinna byc całkiem inna...

Gość biedna_nieznajoma
no powinien mnie błagać żeby mógł spić miód z mych ust :D

Dobrze, że nie wyjeść go z uszu ;) - przepraszam, to było okropnie niesmaczne, ale tak jakoś mi się skojarzyło ;)

Gość biedna_nieznajoma
o cholera :D no żeby facet o coś takiego błagał, to chyba musiałby być NAPRAWDĘ wyjątkowy :D

Gość nudzi mi się :/
nie wiem o co chodzi ja się tak często witam z kumplami :/

Gość takasobiekasia
wg mnie chłopak po 2 tyg powinien być za dizewczyną stęskniony i pierwsze co odruchowo całuje sie w usta swoją drugą połówke, ba, rzuca mu sie na szyje, przynajmniej ja tak zrobiłam kiedy mój chlopak po miesiacu pracy za granicą wrócił. wg mnie coś wisi w powietrzu :P Powinnas z nim porozmawiac

Gość biedna_nieznajoma
Dobra, wysłałam mu smsa, może coś odpisze, a może rano. I will see. Nie chce popadać w paranoje bo co to da... wycie też mi nic nie pomoże. Wiem że gdy powiem że nie wierzę że mnie zdradza to powiecie że każda tak mówi...

Gość to ci powiem
twój chłopak twój problem. To po co pytasz jak wszystko wiesz

Gość biedna_nieznajoma
nie wszystko wiem. gdybym wiedziała to bym o Wasze opinie nie pytała. Jasne, że zdrada to jedna z opcji ale może nie jedyna... Na pewno różowo nie jest i to akurat wiem :(

Gość to ci powiem
powinien odpisać i to teraz a nie rano. Jeśli jesteście krótko to jeszcze jego zachowanie w miarę do wytłumaczenia, ale jeżeli jesteście kilka lat to sprawa śmierdząca na odległość

Gość biedna_nieznajoma
no to śmierdząca, bo kilka lat :(

Gość to ci powiem
nie dziwi cie że jeszcze nie odpisał na twojego smsa?

Gość biedna_nieznajoma
on czasem wieczorem wyłącza telefon więc hmm może dopiero rano przeczyta. W każdym razie powiedz mi jak można zmienić takie zachowanie jak to z dzisiejszego spotkania ;/

Gość to ci powiem
nie rozumiem twojego pytania

Gość zostawic goscia
a przynajmniej byc bardziej zimna i nieprzystepna niz on. Latajac za nim tylko pogarszasz sprawe.

Gość to ci powiem
czy bywało już kiedyś ze wyjeżdżał i wracał taki "oschły", czy to jest pierwszy raz. Myslę że pierwszy bo inaczej nie pytałabyś nas. Musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać do jutra. Zobaczysz co ma do wyjaśnienia

Gość biedna_nieznajoma
To ci powiem, dzięki, poczekam do jutra. Wcześniej nie przypominam sobie takiej sytuacji. A co do wypowiedzi: Zostawić gościa, to też mi się wydaje że latanie za nim nic nie da... I nie zamierzam za nim latać. Nie warto dla kogoś kto w rzeczywistości nie chce z nami być. Tylko my kobiety jesteśmy niestety głupie pod tym względem i łatwo mówić a trudno robić...

Gość to ci powiem
smutne to co piszesz, współczuję. Nockę pewnie masz z głowy. Dziwi mnie bardzo jak mozna nie widzieć się przez 2 tygodnie i wyłączyć telefon

Gość Vgddyubvg
Eee tam. A moze ty nie dalas mu do zrozumienia ze masz ochote.

Gość zostawic goscia
nie "my kobiety jesteśmy niestety głupie pod tym względem i łatwo mówić a trudno robić", tylko niektore kobiety sa glupie i sie narzucaja, a inne sa madre i za tymi lataja faceci. Taka biologia. Masz zawsze wybor, do ktorej z tych grup chcesz nalezec.

Gość biedna_nieznajoma
zostawic goscia - A Ty pewnie jesteś kobietą i to w dodatku z tej drugiej grupy za którymi faceci latają ;)

Gość biedna_nieznajoma
Vgddyubvg Tu nie chodzi o to że ja mam lub nie mam ochoty ale o to że on jej nie ma... poza tym czy żeby kogoś pocałować trzeba mieć ochotę? To jest samoczynne, naturalne...

Gość to ci powiem
Masz prawo czuć niepokoj i rozgoryczenie. Wiem ze łatwo się mówi, ale jutro przynajmniej spróbuj nie odezwać sie pierwsza.