Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna_nieznajoma

CO ja mam zrobić po TAKIM spotkaniu z moim facetem?

Polecane posty

Gość wifigdansk
oj neiepanikuj,może poprostu potrzebuje troche czasu zeby się zaaklimatyzować.ja jak wróciłam z Niemiec to tez nie moglam się ogarnąć przez jakis czas, niby sasiedni kraj a jednak wszystko inne.

Gość bdjcfmk
A dlaczego on wylacza telefon?? Ile macie lat? Dlugo jestescie razem?

Gość to ci powiem
A czy zawsze jesteś taka na dystans czy tylko dzisiejsza sytuacja tak na ciebie wpłynęła? Bo jeśli jesteś taka chłodna że nie powiem zimna bo może spotkał gorącą dziewczyne. Bez urazy, ale twoje wypowiedzi są chłodne i wyrachowane

Gość angiefdr
zaaklimatyzować, a nie kurde przyzwyczaić się na nowo do swojej dziewczyny. Ewidentnie coś jest nie tak...

Gość to ci powiem
moze nie wyrachowane ale wyważone

Gość bdjcfmk
To ci powiem Nacpalas sie czy co?? A co ma ci tu dziewczyna wypisywac?? Co ty pierdolisz??

Gość to ci powiem
chodzi mi o to że nie podchodzi do tego emocjonalnie tylko na zimno, jakby oglądala film, jakby to jej nie dotyczylo

Gość biedna_nieznajoma
Hej, tylko dziś jestem taka sukowata :P normalnie oczywiście jestem gorąca, milutka, ciepła i kiedyś mówiłam mu zdecydowanie za dużo komplementów, ale pracuję nad sobą. Ja mam 25 a on ma 35. Wyłącza tel bo czasem z pracy potrafili dzwonić nawet do północy. Nie mieszkamy razem. Jest przeziębiony, może to sprawiło że sie gorzej czuł, no ale cholera czy pocałowanie mnie jest aż takie wycieńczające :o?

Gość to ci powiem
Nie jestes sukowata. czemu tak piszesz. Przechodziłam taką sytuacje i pamiętam jakie mialam rozdarte serce. Jakos jego przeziębienie mnie nie przekonuje.Dobrze by było gdybyś w tym momencie zasneła i przespała całą nockę.

Gość biedna_nieznajoma
:) jak na prowo to dość nudny temat by był... Prowo to powinno być coś w stylu, wracam z delegacji do domu a w moim łóżku obca kobieta :P albo coś takiego. A tu taki zwykły temat dla śmiertelników

Gość biedna_nieznajoma
To ci powiem - dzięki mam nadzieję że tak będzie... miło, że dobrze komuś życzysz. To jest ważne przeczytać jakieś miłe słowo od Ciebie

Gość wifigdansk
mysle ze nie masz powodów zeby panikowac ani się martwic.moze masz zły dzien i wszystko wyolbrzymiasz. tak zazwyczaj powstają tematy ktore zaraz potem upadają bo okazuje się ze wszystko jest OK :)

Gość to ci powiem
Napisz jutro, właściwie już dzisiaj jak to się skończyło. Będę czekać. Dobranoc, śpij dobrze. Wszystko się ułoży.

Gość biedna_nieznajoma
:) haha no zobaczymy jutro. Odwiedzcie mnie jutro to Wam powiem co też wymyślił za powód dla którego mnie nie pocałował....

Gość biedna_nieznajoma
Dobranoc :) papa

Gość Aisha 123
Trzymaj sie dzielnie, mam nadzieję, ze sie wszystko uloży :)

Gość biedna_nieznajoma
Odpisał, to co ktoś tu zasugerował :P że JA tego nie chciałąm... :o

Gość to ci powiem
jestes tam? Widać że obraca kota do góry ogonem. Takich właśnie mamy mężczyzn - zawinią i wskażą paluchem na ciebie, ze to tylko i wylącznie twoja wina. Bohaterowie kurna

Gość zdezorientowany3.0
Kurde wracam po 2 tygodniach z roboty, a moja dziewczyna stoi jak słup. Ani nie rzuciła mi się w ramiona, ani nawet buziaka nie dała. O co chodzi? Myśllicie, że puściła sie jak mnie nie było?

Gość to ci powiem
zdezorientowany - a skąd wiesz ze stała jak słup soli?

Gość biedna_nieznajoma
Hej powiem ci to... No dokładnie, wcale jak słup soli nie stałam, przytuliłam się, potem naprawdę dużo się uśmiechałam, nie wiem, nie podoba mi się to, może rzeczywiście byłam jakoś negatywnie nastawiona :o bo 3 tygodnie jak na nie widzenie się, to jest naprawdę sporo i może jakiś bunt się we mnie odzywał... no ale facet nie podjął żadnej próby zbliżenia się do mnie.

Gość biedna_nieznajoma
(napisałam 3 tyg, a dokładnie 2,5 to było)