Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diora987

kiedy facet nie chce ślubu

Polecane posty

Witam wszystkich, od jakiegoś czasu nalegam na mojego partnera na ślub. Jesteśmy z sobą już ponad 15 lat mamy dziecko a tatuś jak nie chciał tak nie chce barac ślubu nie czuje takiej potrzeby, mi natomiast to bardzo przeszkadzało i przeszkadza. Ostatnio już postawiłam go pod ścianą i poszliśmy do księdza ale czuję że tak naprawdę on za bardzo nie chce a ja czuję się upokarzana że to ja muszę o to się upominac. Może ktoś mi podpowie co powinnam zrobic?

Gość breslauerin
a po co Ci ślub? serio, skoro jesteście razem już półtorej dekady i jest dobrze, to jaką różnicę zrobi Wam jakaś obrączka i papierek?

postaw sprawe jasno! bez ślubu nie ma seksu, że nie jesteś z tych , które współzyją bez ślubu.

A po co Ci ślub skoro jesteście razem tyle lat,szczęśliwi i macie dziecko?:) Ślub dodaje +50 pkt do miłości czy co?

a prawie 16 lat to byłam z tych.... troche dziwne mamy 14 letnią córkę zawsze mówiłam że mi z tym źle ale teraz postanowiłam postawic sprawę na ostrzu noża i nie wiem czy dobrze robię

Przede wszystkim zastanów sie czy chcesz slubu z facetem,którego musisz do niego naklaniac...a nawet przymuszac :)