Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizjannnrreee223333

jak sie nazywa osoba która obrazi się i zrywa kontakty, pamięta na całe życie

Polecane posty

ma za złe całe życie i nie dotrze żadna poprawa relacji zawzięta osoba która dane powiedzenia bardzo bierze do siebie i obraża się już na całe życie snując złośliwości przez lata dla chcęci zemsty są w stanie stracić i mieć gorzej byleby komuś było źle spotkaliście kogos takiego w życiu ?

Gość jelonkaxsxsxsxs
tak spotkałam mozemy pogadac jak chcesz spotkałam dwie takie osoby matka i corka jednoczesnie,a na poczatku były moimi super przyjaciołkami,a u ciebie jak sie zaczeła historia z tymi osobami ja w sumie dziwnie je poznalam,bo po smierci mojego przyjaciela,ktory zginal w tragicznym wyoadku,ja z moim mezem postanowilimy pomoc przetrwac ciezki okres zaloby i smierci,jego dziewczynie z ktora był.nasza znajomosc moja i powiedzmy kaski zaczeła sie po jego smierci.po smierci mojego przyjaciela.pocieszałam ja,byłam z nia wtrudnych chwilach,dzisiaj ona jest tego typu osoba dla mnie jak ty piszesz,zerwała ze mna konktakt,chyba nienawidzi,nie chciala ze mna gadac ,nie odbierała ode mnie telefonow,zachowała sie jak zwykla sooka do mnie,a jeszcze w sumie zalatwiłam jej prace i pomogłam na studiach jak miała kłopoty

Gość jelonkaxsxsxsxs
ogolnie obraziła sie za to,ze powiedziała szczera prawde,ktora miałam na sercu,a nie zwykłam klamac,powiedzialam,co mysle o zachowaniu jej mamusi,ktora była wobec mnie wredna i chamska,wiec jej powiedziałam w oczy,ze ma chamska i wredna matke,a jej matka jak sie dowiedziała,od schizofreniczek zaczeła mnie wyzywac grozic mi,ze mnie do sadu poda ,ze ja wredna nazwalam,po prostu smiesznie ,jak mała dziewczynka zareagowała na krytyke,to sa osoby,ktora nie znosza krytyki w ogole,a zakochane w sobie,ze ho ho,one zawsze miały sie za najpiekniejsze ,najmadrzejsze,ze tez od razu ich nie wyczułam,od razu nosiły wysoko głowy i mysle,ze nie mogły zniesc,ze ja bezinteresowanie mogłam im tyle pomoc,zalaytwic prace itd,wiec sie ode mnie oderwały,ale w sumie sie ciesze dziwne były,inne swiaty,nie pasowalimys do siebie,połaczyla nas smierc i przypadek w sumie,a to nie jest dobra wrozba

Gość jelonkaxsxsxsxs
a moj przyjaciel,gdyby nie zginał i zył z ta laska ,a miał plany sie z nia ozenic,nie miałby ciekawej tesciowej a i zonka niezłe ziołko

ta charakterystyka się zgadza- to jest osoba zakochana w sobie, myśli że najpiękniejsza i najmądrzejsza a jak już też znam taką osobę która skrytykowałam i zerwała ze mną kontakty i non stop mnie niszczy , jej złośliwości nie są wspólmierne do tego co powiedzialam i nie było warto zrywać kontaktu

Gość jelonkaxsxsxsxs
JAK NIE WARTO BYLO ZRYWAC kontaktu,ciesz,sie,ze zerwała taka osoba z toba kontakt,po co sie meczyc z osoba,ktorej nie mozna skryykowac a innych pewnie krytykowala i sama uwaza sie za pepek swiata,to toxyczna osobowosc,nie masz fajniejszych znajomych olej ja i ciesz sie,ze sie juz nie kumplujecie:)to ty w tym zwiazku byłas fajniejsza,wiec to ona traci,a ty zyskujesz bo masz wredna osobe z glowhy