Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginger20

Połknięcie gumy do żucia , dziwne uczucie w przełyku , odrywająca się flegma

Polecane posty

Tak więc ostatnio w autobusie gdy miałam wysiadać kierowca ostro zahamował i chyba połknęłam gumę do żucia .Dlaczego chyba? bo żułam dwie gumy takie małe i sądzę ,ze jedna mi się od drugiej oddzieliła bo czułam jak coś połykam ale jedną gumę na pewno miałam w ustach . TAK WIEM DZIWNE ! I od tamtej chwili czułam jakbym miała coś w gardle . Próbowałam jeść chleb i zjadłam go dużo , piłam dużo wody ale nadal to czułam . Teraz mam wrażenie jakbym miałaś coś po lewej stronie w przełyku ciągle chrząkam i odrywa się taka hmm coś jakby wydzielina tzn czuję tak..jakby flegma. To tak jakby miała chorą jedną stronę gardła .Nie przeszkadza mi to ani w jedzeniu ani w oddychaniu,. Wszyscy twierdzą ,że mam urojenia i ,że ciągle tylko wymyślam sobie jakieś choroby i denerwuje ich moje chrzakanie . Miał ktoś może coś podobnego? czy w ogóle takie coś jest możliwe? Czy może to coś innego jeżeli by ktoś miał jakieś przypuszczenia to proszę pisać . W poniedziałek idę do lekarza ale ciekawi mnie czy może ktoś miał coś podobnego

Gość Pomocna dłoń :)
Myślę, że to chrzakanie nie ma nic wspólnego z gumą do żucia :) Najnormlanie w Twoim organizmie grasuje sobie jakaś bakteria która powoduje, że masz nadmiar odrywającej się flegmy. Zrób sobie test na czczo według zaleceń na tej stronie http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html Przyglądnij się też swojej diecie, jeśli w Twoim menu króluje nabiał, cukier, biała mąka, duzo prztworzonych produuktów to odchrząkiwanie jest efektem tego iż organim chce się pozbyć nadmiaru syfu z organizmu. Poczytaj też jakie produty zakwaszaja organizm.