Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezłykozaczek

prawdopodobieństwo ciąży ??

Polecane posty

Gość niezłykozaczek

wiem, że tu nikt nie jest lekarzem i nikt nie będzie wiedział na sto procent, ale słuchajcie ;) odstawiłam tabsy w sierpniu br, we wrześniu okres przyszedł 35 dnia cyklu, trwał 3 dni, z mężem kochaliśmy się od końca września bez zabezpieczenia. Nie celowaliśmy jakoś specjalnie kiedy wypadają dni płodne, tylko po prostu jak nam się zachciało w różne dni cyklu. teraz mam już 37 dzień cyklu a okresu ani widu ani słychu. Co prawda w zeszłym tygodniu bolał mnie brzuch jak na okres, no i sutki miałam mega wrażliwe. poza tym nic. Nie chce sobie nic wkręcać, ale myślicie że istnieje prawdopodobieństwo ciązy? robiłam test 1 listopada- 1 kreska (ale może zbyt wcześnie?) kiedy lekarz mógłby potwierdzić/wykluczyć ciąże?

Gość Czy wy;
Bliźniaki gwarantowane:-D

Mnie też na początku ciąży bolał brzuch jak na okres :) więc moze jesteś...a może i nie, kup test najlepiej.

Gość Rubinowaa....
jasne ze jest prawdopodobienstwo! w koncu bez zabezpieczenia, masz pare wyjsc albo poczekac jeszcze z tydz. i zrobic nastepny test (ale nie wszystkim pokazuje 2 kreski zaraz po dacie spodsiewanej @) mozesz nawet czekac do 3-4tyg po zeby kreska sie w koncu pojawila, a to co ja polecam to beta hcg - badanie krwi i tu bedziesz miec pewnosc bo u lekarza to dopiero po paru tyg. bedzie cos widac jwsli jest sie w ciazy, nie musisz miwc skiwrowania na to badanie krwi, idziesz placisz i ci zrobia i to zdecydowanie jest godne polecenia :) Pozdrawiam!

Gość niezłykozaczek
dzięki za odpowiedzi, to może poczekam jeszcze z tydzień i jeszcze raz zrobie test :) nawet nie wiem czy w naszym małym mieście wykonują takie badania :D mamy tylko laboratorium z NFZ