Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Wiecie o czym dzisiaj rano snułam wizje? Chyba jestem nienormalna ;)

Polecane posty

Gość Pan Tyran
mam telefon z androidem 4.0, ale mam go od niedawna więc nie zagłębiałem się w szczegóły :classic_cool:

a ja uważam,że powinni pracować, ba! zapiertalac za 5zł za godzine :classic_cool: albo zostac wywiezieni do rumunii albo jeszcze dalej to skandal żyć w tym kraju, pobierać zasiłki i nie znać polskiego. a bo chciałam Ci polecić śmieszne aplikacje albo spytać czy znasz jakieś fajne, niecodzienne? np. takie jak Alchemy albo Żulionerzy :D

dobra ja powoli pakuję kredki i pucuję tornister bo za niedługo wychodzę na zajęcia :( :O więc póki co mówię w slangu cyganerskim "ulice wasze, tramwaje nasze" :classic_cool:a h o j 🖐️

Gość Pan Tyran
dlaczego akurat do Rumunii? 😭 przeca to taki piękny kraj :classic_cool: i tak jak pisałem, oni są zbyt leniwi i za głupi żeby pracować :D wolą kraść, żebrać albo zajmować się wróżbami :classic_cool: szczerze mówiąc nie bawię się w aplikacje :classic_cool: teraz telefon służy mi tylko do dzwonienia, wysyłania smsów i wchodzenia na neta :D :classic_cool: zresztą wkoorwia mnie dotykowa klawiatura qwerty, mam za duże palce :D

Gość Pan Tyran
a ja dopiero wieczorem wracam do Lbn :classic_cool: achooj! :classic_cool:

ja w ogole nie lubie dotykowych sprzętów i nie wyobrażam sobie pisania na necie z komorki czy tabletu, to żadna przyjemnosc... laptopy to najlepszy wynalazek Rumunia ładny kraj? czyż nie? chciałam kiedyś jechać, ale wycieczek nie było :( to skąd sie cygani wzieli jak nie z Rumunii ?

Gość Pan Tyran
ja już się przyzwyczaiłem, ale i tak jest niewygodnie :D:classic_cool: oczywiście, że ładny, szczególnie nad Morzem Czarnym 😭:classic_cool: przeca Romowie, a Rumuni to nie to samo :classic_cool: cyganie to lud wędrowny który nawet nie potrafił stworzyć własnego państwa :classic_cool: żyją jak koczownicy przed rewolucją neolityczną, tyle że dostosowali się do nowych czasów :D

Gość Onomatopeion
WoW ale wizję wysnułaś ha ha eh Czkawusia :D:)