Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czenakunga

Jak postapic kiedy pracodawca sklada jednoznaczne propozycje ?

Polecane posty

Gość czenakunga

Co jesli stanowczoesc, konkretne zachowanie i slowa do niego nie trafiaja ? A on staje sie ejscze bardziej natarczywy ... I zaczyna szukac kontaktu fizycznego ? Jak sie zachowac ... ?

Gość czenakunga
Mowilam, ale on ma to gdzies ... Jest oblakany ... Zastanawiam sie nad odejsciem, bo juz tego nie moge zniesc ... A do niego nic nie dociera. Na poczatku byl normalnym , powaznym czlowiekiem. Dzis z tego wszystkiego wczesniej wyszlam z pracy.

Gość fdvcrfv
odejdz z pracy ale załatw gnidę i podaj do sądu,będziesz miała satysfakcje a on nie będzie sie czuł bezkarny i dobierał do innych kobiet bo pewnie nie jesteś jedyna której składa takie propozycje

Gość czenakunga
Nie wiem czy jestem jedyna, nie interesuje sie tym ... inne tez podrywa, ale mnie traktuje jak wlasnosc... wczesniej do mnie wydzwanial, ale przestal, zabronilam mu do mnie dzwonic. Staram sie byc bardzo stanowcza, ale on wciaz nalega . Juz na niego patrzec nie moge, dzis sie z nim poklocilam. Nornalny czlowiek by mnie zwolnil, ale on tego nie zronbil i nie zrobi, bo czegos ode mnie chce ... Nic nie mowilam mojemu partnerowi jeszcze, bo wiem, ze rozpetalaby sie jakas wojna ... ale z 2 strony na co mam czekac, az cos sie stanie ... Dzis musze usisac i rozwazyc decyzje odejscia. Mysle, ze znajde cos innego ... z reszta i tak planuje przeprowadzke do innego miasta.

nagraj to jak skalda propozycje...pociagnij go za jezyk i masz go w garsci !

kup dyktafon, zamontuj mini kamere, nagraj, miej twarde dowody. wtedy: 1. idziesz do niego i mowisz ze jak sie nie odpierdoli to poslucha/zobaczy to policja i jego zona 2. od razu idziesz do sądu pracy .

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeju szukaj innej pracy i uciekaj czym predzej, jak to jakis swir. PROSTE.

Gość singielka nie szukająca męża
olać go