Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasza manna :)

Nie chce mi się iść do sklepu. Dodajcie motywacji :)

Polecane posty

Muszę iść do sklepu kupić coś na obiad...2kg ziemniaków i jakieś mięcho. Na dodatek przy okazji wyprowadzić psa, który zatrzymuje się przy każdym krzaku heh :) Jeszcze nigdy tak nie miałam, ale teraz naprawdę nie chce mi się nawet wstać od kompa..a jak pomyśleć o tym, że mam dźwigac jeszcze 2kg ziemniaków i być ciąganą przez psa to mnie rzuca... oj chyba udzielił mi się poniedziałek.. Zmotywujcie mnie. Możecie nawet krzyczeć :)

Gość Anoleczko
idź kupisz sobie czekoladę na osłodę:D

Wyobraż sobie to uczucie spełnienia, gdy wrócisz ze sklepu, połozysz te dwa kilo ziemnaków na blacie, położysz mięso do lodówki, twój pies pójdzie spokojnie w kimono, a ty będziesz miała to wszystko Z GŁOWY! :)

Gość Prukacz pospolity
jak nie pójdziesz to nie będziesz miała potem czym srać

Gość fdvcrfv
DO SKLEPU!!!!!ALE JUŻ!!!

hmm jest to jakaś zachęta, nie powiem :) Najlepsze jest to, że nie gotuję dla siebie. Przychodzę do rodziców wyprowadzić ich psa i przy okazji im gotuję obiad. Bo jako, że aktualnie jestem bez pracy mam na to czas.

Przyznam że czasem jak miałam lekkiego lenia to tak się właśnie motywowałam. Mówiłam sobie: "idź, zaraz wrócisz i będziesz miała z głowy" i zwykle działało. Teraz tylko mówię co jakiś czas do siebie: "WIDZISZ JUŻ DAWNO BYŚ WRÓCIŁA" :D

A tak szczerze mówiąc muszę jeszcze pościelić łóżka, obrać te ziemniaki, ubić kotlety...I musi być wszystko gotowe na 15.00 nie wiem jak tego dokonam :P

Pościeliłam łóżko. Odsłoniłam zasłony i co widzę? DESZCZ.. A pies się boi parasolki. Myślę, że po tej wyprawie zasłużę na wieeeelką bombę kaloryczną- coś wymyślę.

Gość asreww
napisz jeszcze kiedy się poszłaś wysrać i o której

Gość Jjggfv

Powiedz mamie reszta dla mnie 😀😀😀