Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arteskigf

Dziewczyny po co macie konta na sympatii skoro wiekszosc z Was w ogole nie odpis

Polecane posty

Gość Arteskigf

Chyba tylko po to zeby sie dowartosciowac dostajac takie pochlebne wiadomsci

Gość kostkaaaa
a ty po co piszesz z takimi? przecież wiadomo,ze tylko niegarnieta męska cipa szuka tam kontaktu:-D

Gość nona momo as
Bo same buraki tam siedzę. NIe potrafią nawet opisu jako takiego sklecić. Tylko "co mnie nie zabije to mnie wzmocni", "normalny wesoły chlopak" "niepoprawny romantyk" i inne pierdoły życiowe.

Gość Arteskigf
*nie odpisuje

Gość te verde unplugged.
Ja na przyklad mialam eksperymentalnie, a nie odpisywalam bo to bylo platne, a az tak glupia nie jestem 🖐️ I faktycznie malo komu bylo odpisywac, najlepszy to do mnie chyba napisal lysy kark ze zdjeciem z mercedesem. Pasuje takie wyjasnienie?

do mnie raz frajer napisał jakiś tekst,że gra w bierki pod wodą czy coś w ten deseń :O taki elo zabawny chciał być kiedys inny, że robi ileś obrotów na krześle i go nie muli :O a pozostali, to desperaci po 30stce, pasztety i bez kasy najcześciej nie dziwie sie,że Polki wolą dawać Arabom :)

Gość yrur6u76
A co pasztecie kasa taka ważna w życiu ? Najważniejsza jest miłość, uczucie, zaufanie i wygląd, kasa nie gra roli.

Gość coraz nizszy poziom prowokacji
pewnie sama jest pasztetowa:D

Gość yrur6u76
No pewnie tak, jak się nie ma wyglądu to się wymawia kasą :) Pani Czkawka pewnie pasztet i nikt na nią uwagi nie zwraca to się musi wymówić tym że facet nie zarabia kasy :) Jak by była ładna to by na to uwagi nie zwracała ale skoro się jest pasztetem to słowo gołodupiec idealnie tutaj podwyższa samoocenę :)

ojoj ale was uraziłam przegrańcy :D kasa może nie jest ważna, ale jak jej nie macie to nie myślcie, że zrobicie na laskach wrażenie, zwłaszcza na takich 15-20 lat młodszych które mogą mieć rówiesnika :) startujcie do babek w waszym wieku :)

ja nie szukam faceta, więc mi to rybka czy gołodupiec czy milioner ;) na sympatii mam kilka kont i dużo rozrywki :D

Gość Kafeteryjny ginekolog65
Charakter najwazniejszy ale nie dla dzisiejszych pustakow

Gość IMO12358
Kafeteryjny ginekolog65 "Charakter najwazniejszy ale nie dla dzisiejszych pustakow" Czyli można już przyjąć, że NIE jest najważniejszy. :P

Założyłam konto ot tak i jedyny facet z którym sie w realu zobaczyłam został moim mężem. Nie zakładałam konta zeby sie dowartosciowac tylko zeby wybrac taiego ktory mi sie podoba:P a nie takiego który ślini sie na mój wyglad jak to zwykle bywało.

Gość weqwweewe
Pani Czkawka kolejna leniwa baba co liczy,że facet ją będzie utrzymywał.Żenada. Do roboty leniu! Kobiety na Sympatii nie odpisują,bo czekają na księcia z bajki z dużym domem (minimum 300 metrów kwadratowych), autem (najlepiej nie starszym niż rok czasu,ale wartym 200000 zł), taki co na wczasy jeżdzi 3 razy w roku i zawsze poza granice Polski.Obowiązkowo musi mieć własną firmę. Oczywiście taka kobieta nie ma nic,nie jest w stanie nic zaoferować oprócz tego miejsca między nogami, o inteligencji takiej damy już nie wspomnę.

Gość sprzątanie miejsckies
wy jestescie zalosni bo nie stac was nawet na dziwke, szukacie darmowego seksu i najlepiej żeby laski wygladały jak modelki, podczas gdy wy sami wygladacie tak,że nawet otyła locha by was nie ruszyła :O

Gość sprzątanie miejsckies
oddam za talerz zupy

Gość Blondynka____
ohoho tobie tez zadna nie odpisała ze tak sie podniecasz? Jak jest sie zupelnie aseksualnym nieudacznkiem to trzeba znalezc sobie wytłumaczenie dla zerowego zainteresowania swoją osobą i pieprzyc dookoła ze kobiety zwracają uwagę wyłącznie na milionerów z własną firmą i porshe w garażu:D ale jak dzieki temu lepiej sie czujesz to super, o to chodzi. Przez pewny okres w swoim zyciu korzystałam z portalu randkowego i tez olewałam wiadomosci od wszelkiej masci dziwakow i niedorobów ktorych było tam mnostwo. Na szczescie miałam okazje poznać tez wartosciowych mężczyzn - kilku znajomych zostało do dzisiaj, z jednym byłam 2 lata w związku

Gość weqwweewe
Blondynka____ ohoho tobie tez zadna nie odpisała ze tak sie podniecasz? Jak jest sie zupelnie aseksualnym nieudacznkiem to trzeba znalezc sobie wytłumaczenie dla zerowego zainteresowania swoją osobą i pieprzyc dookoła ze kobiety zwracają uwagę wyłącznie na milionerów z własną firmą i porshe w garażu ale jak dzieki temu lepiej sie czujesz to super, o to chodzi. Przez pewny okres w swoim zyciu korzystałam z portalu randkowego i tez olewałam wiadomosci od wszelkiej masci dziwakow i niedorobów ktorych było tam mnostwo. Na szczescie miałam okazje poznać tez wartosciowych mężczyzn - kilku znajomych zostało do dzisiaj, z jednym byłam 2 lata w związku Byłaś 2 lata w związku. Czyżby facet się kapnął,że ma do czynienia z pustakiem?

Gość weqwweewe
Blondynka____ Wypad biedny szmaciarzu. Ja piszę tylko z kolesiami z ałdi lub bmw i to z roczników 2007 lub młodsze. No i wszystko na temat.Dałaś popis.

Gość te verde unplugged.
weqwweewe, slyszales kiedys slynny kafeteryjny termin 'podszyw'? :D

Gość weqwweewe
te verde unplugged. weqwweewe, slyszales kiedys slynny kafeteryjny termin 'podszyw'? Słyszałem i liczę się z tym. Nawet się dziwię ,że sam jeszcze nie załapałem się na coś takiego. Wystarczy dokładnie poczytać pierwszy post pewnej osoby,aby stwierdzić co jest podszywem ,a co nie. Brak argumentów ,bardzo szybko, powoduje albo obrażanie przeciwnika w dyskusji albo napisanie prawdy.to co się myśli. Tu raczej zadziałał wariant drugi.

Gość te verde unplugged.
Alez oczywiscie.