Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężata

zdrada czy warto?

Polecane posty

Gość mężata

jestesmy malzenstwem ponad 3 lata, mamy 2letnia córke. On jest zimny, pracuje, po pracy zmeczony, z czasem zaczal naduzywac alkoholu.Ja tego nie toleruje, bo wychowywałam sie w rodzinie z alkoholikiem. Dla dziecka ojciec idealny. mamy długi i to nas chyba ze soba trzyma procz dziecka. Jest zimny, wczesniej probowałam wszystkich sposobów, aby zwrocic jego uwage, ale to na nic. ON zyje pracą i jestem pewna, ze nie zdradza- sprawdziłam. Natomiast ja, no cóz, świeta nie jestem. Założyłam sobie konto na portalu i odezwał sie do mnie ktos, kto mi kiedys bardzo sie podobał, miło nam sie pisało o wszystim, taki przyjaciel. Poprosił o spotkanie, takie na kawe...Coś we mnie tkneło i w nim też, pocałowalismy sie tak namietnie.Dawno tego uczucia nie miałam.On też ma żone, nie układa sie im,ma podobną sytuacje. Bardzo o nim mysle , piszemy dalej, ale mam ochote aby sie to przerodziło w cos wiecej. Ja nie potrafie zyc z mezem, ale nie chce rozstania. On tez nie odejdzie od zony.czy wierzycie w romans i miłosc w nim. boje sie tego?

Gość paulusia2543
Jesli nie odejdziesz od meza,a on od zony to to nie ma sensu. Potem,gdy ten romans sie skonczy bedziesz tego załowac,bedziesz miała wyrzuty sumienia wobec męza. Moze porozmawiaj z mężem czego od niego oczekujesz i co Ci sie nie podoba

Gość cozatepa
Zdradzać trzeba umieć tłumoku. Zdradza się z nieznajomym i daleko od domu i tylko Kaaaaz. Ty nie wiesz nic o nim, on nic o tobie. W przeciwnym razie wyda się prędzej czy później.

Gość mężata
ja nie szukam celowo , tylko taki przypadek, do zdrady fizycznej nie doszło, bo sie wacham czy warto psuc dwa małżeństwa, aby miec nie pewny zwiazek. Skoro zone zdradzi ze mna, to moze kiedys mnie z nią, albo kims innym.Ale przy nim czuje ciepło, moge swobodnie rozmawiac, jest mi bliski, tylko jak to dlugo bedzie trwało? jest ktos kto zdradził swojego partnera?a moze sposoby, aby nie wyszło to na jaw Mieszkamy w tym samym miescie, ale w innych osiedlach.Gdzie sie spotykać