Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna123231

czy tak można?

Polecane posty

Gość anna123231

witam mam na imie Anna . Mam problem gdyż zakochałam sie w kuzynie... nie znałam go wcześniej tzn znałam ale nasza rodzina jakoś tak sie nie trzymała razem i teraz po 15 latach on sie odezwał do mnie i czuje do niego coś wiecej i wiem ze on też to czuje.. on jest synem mojego Wuja dokladniej brata mojego ojca. Czy mogżemy zyć razem jako para?

Gość lonno00kk9
"witam mam na imie Anna" czyli prowo

Gość anna123231
ale nasza rodzina nigdy nie byla sobie bliska.. nic o sobie nie wiedzielismy nic i w ogole i nie czuje tego ze to kuzyn..czyli wybic sobie go z głowy?

Gość tygfhyr
Nie ma znaczenia czy Wasza rodzina utrzymywała kontakty :O Pokrewieństwo jest za bliskie. Chociaż rodzice kolegi mojego kolegi (:P) też są kuzynami i pisali do biskupa w tej sprawie czy coś takiego

Gość anna123231
a czy to prawda ze jak bysmy odbyli stosunek i gdybym zaszła w ciąże to dziecko nie było by zdrowe?

Najprawdopodobniej tak. Problem może być w tym że ludzie mogą wam dokuczać podobnie jak waszemu dziecku inne dzieci gdy podrości

Gość anna123231
no wlasnie on by chcial wyjechac za granice . i nikt by o nas nie wiedzial i ze jestesmy kuzynami.

Gość anna123231
no i do tego mamy taka rodzine popieprzoą ze nikt z soba nie utrzymuje kontaktow wiec nikt by o niczym nie wiedzial