Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helpnijcie mnie

Tabletki na przytycie - bez recepty

Polecane posty

Gość Helpnijcie mnie

Mam do was prośbę moje panie. Gdzie dostane i pod jaka nazwa tabsy na mase czy może iść do sklepu ze sterydami i tam coś kupić mam 17 waze 6 dych przy 180 yhym nie fajnie chce czuć się męsko przy kobiecie a nie jak dzieciak :O tym bardziej ze za pół roku osiemnastka. Help

Gość helpuje cię
słyszałeś kiedyś o ruskiej przekąsce która się nazywa sało? :classic_cool: jedz to przez miesiąc na kolacje, a na pewno przytyjesz :classic_cool: tabletek bez recepty chyba nie dostaniesz, może jakieś ziołowe o wątpliwym działaniu

Gość Helpnijcie mnie
Zależy mi żeby były mu zdrowe specyfiki, dlatego pisze tutaj. Na pewno coś macie, 10-15kg w 3-6 miesięcy mnie usatysfakcjonuje :)

Gość Helpnijcie mnie
Nie chce nic jeść to nic nie da :D a gdzie coś załatwić na receptę, chyba że możecie mi coś polecić na mase ze "sterydarni"

Gość Helpnijcie mnie
Z tymi sterydami wyjechałem :D z tym już sobie poradzę czyli nie macie żadnych tabletek na mase?

Gość gość
Możesz sobie dobierać suplementy według zastosowania przez www.swiatsupli.pl Jeżeli jesteś początkujący to warto poznać, jakie odżywki pasują do konkretnego planu treningowego.