Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melisas

Brak objawów @ ciaza???

Polecane posty

Gość melisas

Witam Wszystkich Forumowiczów mam pytanie do kobiet w ciazy lub do mam. zaczne od tego ze zawsze przed @ mam objawy juz tydzien przed nia bole brzucha,bol piersi,i pleców, ale w tym cyklu nie mam ich jestem 4 dni przed @ i zero objawów :( dodam tez ze w tym cyklu kochalam sie z mezem i on skonczyl we mnie ale nie mialam wtedy chyba dni plodnych poniewaz nie zaobserwowalam sluzu plodnego:/ czy myslicie ze moge byc w ciazy??? ktos mial tak samo i okazalo sie ze to ciaza???????????? prosze o odpowiedz bo zwariuje !!!

Gość już niedługo...
tak ja mialam podobnie i zawsze @ przychodzila predzej czy pozniej jak nie mialas dni plodnych to po co sie martwisz jeszcze 4 dni przed @? chociaz testu nie rob bo i tak nic nie pokaze a jak bedziesz sobie wmawiala ciaze to i objawy bedziesz miala ja jak sie staralam to co miesiac mi sie spoznial przez to ze panikowalam.

Gość melisas
dzieki moze masz racje tylko ze zawsze mam mocne bole brzucha i piersi juz tydzien przed a teraz jest 4 dni przed jutro 3 dni a ja nic nie czuje:/ piersi nie bola itp:/ troche sie boje poniewaz mam roczne dziecko i nie chce narazie 2 :/