Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiaam,akaiaaaa

ROZLICZNIE RZECZYSIWTE ZA PRAD W ENERGA.kTO MA?

Polecane posty

Gość miiaam,akaiaaaa

CHodzi mi o zalozenie konta na energa. Wypelniam formularz ale nie mam zadnej faktury bo dopiero co zalozyli mi licznik. a be numeu faktrury nie moge sie zarejestrowac. dzownie od kilku dni na infolinie ale nie odbieraja. w jaki jeszcze sposob moge sie zarejestrowac?

Gość OLGIERDD
musisz czekać na fakturę.

Gość miiaam,akaiaaaa
ale nie dostane faktury. bo sama musze co miesiac podac stan licznika. tak mi mowila pani w enerdze. zaznaczyla w umowie ze bede sama podawac stan licznika i zadnych faktur nie bede dostawac tylko wszystko przez neta. podaje stan licznika i obliczaja i ja place.

Gość miiaam,akaiaaaa
probowalam zarejestrowac sie ale nie mam faktury a bez niej nie dam rady. prubuje dodzownic sie na infolinie ale n ie odbieraja/. i co ja mam zrobic w tej sytuyacji?"

Niestety, chyba pozostaje ci próba skontaktowania się z infolinią. Ja pamiętam, że w umowie nie figurował mój pesel i też musiałam skontaktować się z infolinią, żeby to załatwić i móc się zarejestrować.

Gość miiaam,akaiaaaa
od srody probuje sie dodzwonic i nie odbieraja. Muzyczka sobie gra.

Gość miaaiamaiaaa
up

Gość miałam to samo
co się okazało w oole nie aktywowali konta. Przełączali mnie od jednej osoby do drugiej . Na maila musisz dostac link aktywacyjny dopiero wtedy będziesz mogła się logować. Musisz dzwonić. Najlepiej do najbliższej placowki a póxniej cie przelączą do centrali.

Gość miaaiamaiaaa
mi tez nieaktywowali konta bo nie podalam maila.tylko zaznaczyla ze " rozliczenie rzeczywiste". juz 20zł stracilam na telefony do nich.