Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

obiecany filmik

Polecane posty

Czegokolwiek bym na tym filmie nie powiedziała, to i tak zostanę zjechana, jak pies. Jest więc dość lakoniczny. http://www.youtube.com/watch?v=aT_63C7XNd4 Przy okazji chcę tutaj zaznaczyć, że doskonale zdaję sobie sprawę ze swojej głupoty i niedojrzałości, jaka biła ze mnie te 2-3 lata temu. Macie stuprocentową rację w swojej krytyce, jeśli o to chodzi. Wtedy zresztą wchodziłam na kafe, bo szukałam kogoś do rozmowy/leczenia kompleksów i innych tego tupu gówniarskich pierdół. Od dwóch miesięcy przesiaduję tutaj z czystej ciekawości. Sprawdzam jakie tak naprawdę tworzycie społeczeństwo i w czym tkwiłam te pare lat temu. Okazało się, że w wielkim gównie. Takie forum tworzycie. Nie wiem, może w rzeczywistości jesteście świetnymi ludźmi, a tutaj pokazujecie się z najgorszej strony. Tak, czy tak, przyjęłam postawę trolla, a Wy łykacie wszystko, jak młode pelikany. Co więcej, wulgaryzmy, chamstwo, nietolerancje i inne negatywy Lookrecji, oparłam w stu procentach, na tym, co piszecie Wy sami. Każdy tutaj kreuje własną postać. Nie liczcie na kulturę, szacunek i powagę, kiedy sami pokazujecie swoje najgorsze cechy. Pozdrawiam

Gość rycerz niebieski
chociaz jestes szpetna jak niełaz plamisty to jestem z tobą

no cóż za dużo tutaj gimnazjalistów siedzi którzy podniecają się tym że napiszą par przekleństw ;]

Gość cvbvcxcvbn
co jak co, ale po prostu muszę to napisać - straszny kolor szminki :O

Gość kobyla lookrecja
a ta sie dalej poniza🖐️:O

Gość pink floyd ..
kurde , myslałem ze kawałek cycka w tym linku albo pośladka pokaże ..... Zawiodła mnie tym razem Ale jeszcze ma szanse się poprawić .

Gość zdecydowanie nie
Lookrecja uwierz nam- naprawdę większość gówno to obchodzi, na siłę starasz się komuś coś udowodnić, a lepiej dla Ciebie, gdybyś się po prostu przestała tak udzielać. Nie piszę tego złośliwie, tylko oszczędź sobie tłumaczeń, bo kafeteria to nie jest miejsce na wyjaśnienia.

Gość zdecydowanie nie
PS> Strasznie ładnaś i masz bardzo kobiety, głęboki głos jeśli mogę to tak nazwać :)

Piękna dziewczyna z ciebie. Lepiej daj sobie spokój z tą kafeterią. To nie miejsce dla ciebie. Lepiej coś poczytać - zainwestować w siebie, w swoją wiedzę. Taka piękna dziewczyna i do tego mądra i oczytana - to byłoby połączenie :) trzym się 🖐️

Gość iuyghj
"przyjęłam postawę trolla" czyżby? raczej po prostu jesteś sobą, a ta miła i grzeczna lookrecja z klasą to były pozory, od początku byłaś wulgarna i odpowiadałaś gimnazjalnymi rynsztokowymi odzywkami

Gość fijarrra
nie znam twojej misji i nie wiem na czym ona ma polegać i o co się produkujesz ale niech będzie ten filmik ok

Gość cooooolero
nie rozumiem jak był sens tego filmiku? chyba tylko udowodnienie iż faktycznie masz usta jak żaba :classic_cool:

Gość Ewa przelotem/
znienawidzą cię jeszcze bardziej z tej prostej przyczyny, iż jesteś za ładna tak zawsze jest

Gość szminkaaaa
Jaką masz na ustach szminkę? Bardzo ładny kolor.

Gość treertytre
usta na cztery baty :classic_cool:

Gość taka kobita z Warmii
Z taką urodą nadajesz się do prac w tv zadbaj o wykształcenie i zapisz się na jakiś kurs dykcji masz świetnie brzmiący, niski, aksamitny głos i doskonałą mimikę twarzy (bez nerwowości jak na przykład u prezenterki szulim) Ja bym cię chętnie oglądała w tv - np prowadzenie wiadomości super głos, super wygląd

Gość IMO12358
Ile można...

Gość z ciekawościiii
Masz chore gardło czy masz taki niski głos?

Gość 574285
Wiedziałam, że zdjęcia nie oddają w całości wyglądu człowieka, dzięki, ze to udowodniłaś ;) Prawie nie pcienie poznałam w peirwszej chwili. Ogólnie pozytywne wrażenie. :)

Gość prawictwo pospolite121
ma niski głos . To matka natura obdarzyła ją w pokaznych rozmiarów COHONES

Gość prawictwo pospolite121
COJONES

Gość vampiria__
A mi się na zdjęciach bardziej podobała, tutaj wygląda zdeczka "staro" (czyt. na więcej niż ma) i poważnie, ale to pewnie przez ten "dojrzały", za dojrzały jak na nią makijaż.

Gość kalffior w bułce
nie marnuj tu czasu, dziewczyna

Gość iuytrtyu78i
ok to teraz czekam na filmik Nox bo też miała wrzucić i uświadamiać na nich społeczeństwo iż wampiry są wśrod nas :D

Gość kiyyya
nox pociesza sie ruskiem po nieszczesliwej milosci i probach samobojczych do sacryficial suicide

Gość almette kociette
Ta szminka ci kompletnie nie pasuje dziewczyno, w dodatku postarza.

Gość 876rtyui
oczy jak przyćpane :O 🖐️

Gość nbvbghnjmnbv
głos ma jak shemale :classic_cool: