Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

obiecany filmik

Polecane posty

Gość kasiuuuuuuucostynarobila
jestes ładna,ale wklejając ten filmik udowodniłaś swoją niedojrzałość,módl si.ę by za paree lat kiedy bedziesz szukać dobrej pracy twój przyszly pracodawca nie znalazł tego filmiku w necie :P;)

O żesz :D ja myślałam, ze lookrecja to dziewczynka z takim miłym, delikatnym głosikiem a tu proszę ! Jestem w szoku. I to bardzo pozytywnym.

Gość szczera opiinia
Taka jakaś "kobylasta" jesteś, bez obrazy, ale jak oglądałam zdjęcia to wydawałaś się być subtelniejsza i miałaś coś charyzmatycznego w sobie.

Gość Gertruda1970
Ile razy ćwiczyłaś te wypowiedz???? :o widać że sztuczna wyuczona gadka do tego masz dziewczyno kompleksy,dajesz zdjęcia i filmy aby każdy ocenił! normalna nie jesteś,po co ci opinia innych z tego forum?? chcesz podnieść własne EGO?

ani razu :classic_cool: wlasciwie to gadalam na spontanie przez 15 min, a potem wycielam sam początek, bo uznalam ze oleje te gadke :classic_cool: więc wyczucie nieco CIę myli mam kompleksy, jasne, każdy ma. ale na filmiku mówię, kurde, że ocen nie chcę. chodziło o afere kafeteryjną wokol mojej osoby, dlatego to dodalam. Santa Maria i inni, dzieki wielkie :3

Gość szamotuł123
lookrecja sama wpisuje sobie pozytywna opinie a jak ktoś napisze naprawdę wpis w miarę pozytywny to z wrażenia ma mokro w gaciach

Gość ja nie chcesz ocen to
po chooj dziękujesz santa mariji czy jak jej tam pokazujesz że jednak czekałaś na miłe wpisy,nie oszukuj się i bądz sobą!

nie czekałam, ale to nie znaczy, że nie podziękuję, jeśli ktoś jest dla mnie miły :O jest jakaś rzecz do której umiecie się nie przyczepić?

Gość taka mała dygresja
te leczenie kompleksów i inne "gówniarskie pierdoły" (jak to nazwałaś) nie przeszło tobie do dziś, a w każdym razie ma się takie wrażenie jak się ciebie czyta

Gość abudabiii
W życiu by mi nie przyszło do głowy w tak denny sposób leczyc kompleksy

o boże ale sie przyczpeiliscie do tej lookrecji:D:D:D:D xx niech sobie leczy kompleksy jak chce, jedni w taki sposob ,...inni pokazując cudowne włąściwości swojej moszny. co was to boli? przymus jakiś oglądania filmikow lookrecji, fot, albo czytania postow?:D:D:D x tempe szczały. na tym topie

Gość ja nie jak tak
jakaś obrzydzająca ona jest,może sie pluje jak mówi niewiem sam

Gość abudabiii
tempe szczały. na tym topie Świetnie ze tak szczerze sie podpisujesz :D

Gość o sorry pardones
ja nie szczała:D ja jestem jaszczomb:D

Gość żałosne faceciki
michau a ty sie lepiej nie wypowiadaj żałosny prymitywnie myślący faceciku :O jakieś dwa lata temu ty i inne męskie niki uważaliście lookrecje za damę z klasą, i wogóle za jakiś cud (pamiętam dobrze ile pochlebnych tematów wtedy o niej powstawało) tylko dlatego że byliście pod wpływem jej fot, za jakiś czas gdy nie miała linków do fot albo akurat foty były niekorzystne mieliście ją za gówniare i jechaliście po niej, jeszcze nawet wczoraj, a dziś po obejrzeniu filmika na którym ci się spodobała stajesz w jej obronie, wniosek jest prosty : OCENIACIE PŁEĆ PRZECIWNĄ PO WYGLĄDZIE i myślicie choojami :O już multum razy można było zaobserwować tego typu sytuację na kafe dotyczącą innych kafeterianek, żałosne w chooj 🖐️

Gość przecież michau to typowy
facet z mózgiem w główce :D mało to było tematów w których pisał, że seks bez zobowiązań jest cool i że trzeba korzystać? dziwne, że ta jego dziewczyna jeszcze się nie poznała na takim pajacu

Gość pśp unlogged
98% facetów na tym forume to prymitywy, którym bliżej do neandertalów niż homosapiensów, wyjątkiem są krypto - homosie jak np. janusz czy cream :classic_cool: 🖐️

Gość jednak obejrzałam :-)
Biedne dziecko - jak mówi to słychać, że połyka łzy. I po co ci to było?

Gość cOOle 4 rdzenie x64
momentami miałem wrażenie że to kawał dobrego pudełka ;)

Gość aldonaa K-ce
WTF???? :classic_cool: jaką mam polewke, no nieeee wierze że mozna dobrowolnie sie tak błażnić! :D

Gość nisamv
"A ja na bank uważam ,ze ten filmik wstawiłaś po to,żeby sie dowartosciować.Robiłas pól dnia makijaż a włosy układałas drugie pól.Tak zajeta byłas "robieniem " sie do filmiku,że zapomniałas posprzatać. I jak ,zadowolona jests z komplementów?Podniosły one chociaz trochę Twoja samoocene? " x przeciez ona cala noc nie spala tylko wymyslala przemowe, co ubierze itd, potem pol dnia sie szykowala a drugie pol krecila film, bo musiala powtorzyc z 30 razy i w koncu zdecydowac sie ktory film wybierze hahah jaka zenada

Gość ale to nie ten nick
Jesteś ładna ale głos masz jakiś dziwny.

Gość nie chce mi sie logowacewqeqe
zrobiłam, co miałam, filmik usunęłam :D jakbym odpowiadała na każdą krytykę, to bym koorwa musiała sprzed komputera dupy nie ruszać, więc nie projektuj już 🖐️ na razie :classic_cool:

jako nie syn plemilra bardzo nalegam miła Kasiu na odzew, zawaliłem, miałem napisać na @, . jeżeli aktualne, piszę