Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

obiecany filmik

Polecane posty

Gość Straż Wiejska
Licealiści i żaczki NIE KOMENTOWAĆ.Do spania barahła albo do zeszytów.Co za szambo

Gość 9hbg
nos masz jak klamka od zakrystii :D:D:D

Gość czipsy lejs
Powtarzam, pozę przyjęłam, i była ona tylko i wyłącznie odwetem. Nigdy nie atakuję pierwsza. Dziszas o czym ty pierdolisz dziewucho?! Owszem, przyjelas poze- zrobilas z siebie debila do potegi, zapieralas sie nogami i rekami, ze nie obchodzi cie co mowia o tobie inni, a teraz zamieszczasz jakis badziewny film majacy tlumaczyc chuj wie co. Ty to nazywasz "atakiem"?? A niby kogo zaatakowalas? Myslisz ze cos tu udowodnilas? I komu chcialas udowadniac skoro uwazasz wszystkich za rynsztokowe gimgowna? Twoje zachowanie jest godne 13 latki buntujacej sie na caly swiat i majacej pretensje chuj wie o co

czipsy: Ty chyba w ogóle nie wiesz, o co kaman :classic_cool: bastuje, nie mam ochoty na bezsensowne pierdzielenie ­ nogi masz na fotoblogu, fota w różowej koszuli :classic_cool:

i może dlatego trudno mi znaleźć pasującego do mnie faceta :classic_cool: a tak poważnie, to mam wstrętny charakter :classic_cool: ale pracuję nad nim :classic_cool:

nawet dwa wstrętne charaktery.... pamiętam z matematyki - dwa minusy dają plus coś było takiego,

Gość powiem to tylko raz
hmmmm konstruktywna krytyka..... sam nie wiem, raczej ładna, pokazanie sie w takiej formie to odwaga szaleństwo czy głupota? masz bardzo ładne włosy z łóżka bym Cie nie wygonił ;)

lubię :classic_cool: ale prowadzić też uwielbiam :D ­ swoją drogą to kiepski wyznacznik, mogleś zdawać w wieku 40 lat :D

oczywiście, że jest :classic_cool: myślę, że już panowie po 30, to ciężki temat, jak na moje gabaryty :classic_cool:

Gość mentaI cut
poprzedni temat, ten o zrytych fotkach, był zabawny ale to już jest przegięcie

A ja na bank uważam ,ze ten filmik wstawiłaś po to,żeby sie dowartosciować.Robiłas pól dnia makijaż a włosy układałas drugie pól.Tak zajeta byłas "robieniem " sie do filmiku,że zapomniałas posprzatać. I jak ,zadowolona jests z komplementów?Podniosły one chociaz trochę Twoja samoocene? :P Dla mnie jestes przeciętna.I nie pisze tego z zazdrości.Głos masz rzeczywiscie idealny do radia.

Gość lh jhv; smz
jaka zenada, to jest chora dziewczyna jakas, zaklada topik o sobie samej, zmienia nicki i pisze sama ze soba, ludzie moze zglosic to gdzies? Chora nartystyczna psychopatka brrr